تاکید دین اسلام بر اخلاص در تدریس و علم آموزی است

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان گفت: الگوی عملی بودن استاد، بهترین شیوه تأثیرگذاری در طلاب و رضایت از خروجی مدارس حوزه علمیه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، در آستانه آغاز سال تحصیلی اساتید حوزه علمیه جامعه النور اصفهان در نشست اخلاقی ویژه اساتید مسائل و نکات ضروری را در رابطه با امور آموزش و فرهنگی مدارس علمیه مورد نقد و بررسی قرار داد.

 

زهرا شفیعی، معاون آموزش مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان ضمن بیان حدیث شریفی از حضرت علی(ع) به اهمیت علم آموزی و ضرورت اخلاص در تدریس اشاره و به شرح وظایف و رسالت اساتید پرداخت.

 

وی در دست داشتن طرح درس، داشتن مهارت پرسش و پاسخ در کلاس و همچنین مهارت ارتباط برقرار کردن را مهم دانست و از جمله مهارتهای تدریس تنوع ،ایجاد انگیزه و وقت شناسی را مورد تأکید قرار داد.

 

در ادامه این نشست صدیقه بهشتی، معاون فرهنگی مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان رصد شدن شدن تمام عیار اساتید، مدیریت و کادر مدارس از سوی طلاب را خاطر نشان کرد و اساتید را به دقت در نوع ادبیات و بکار بردن الفاظ، نوع پوشش توصیه کرد.

 

وی روش کاربردی الگوی عملی بودن استاد را بعنوان بهترین شیوه تأثیرگذاری در طلاب و رضایت از خروجی مدارس علمیه پیشنهاد کرد و بر حضور پررنگ و پیاپی اساتید در جلسات درس اخلاق مدارس تأکید نمود.

 

معاون فرهنگی مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان  از اساتید درخواست کرد: در چینش طرح درس، هرجلسه قسمتی را به تربیت طلبه اختصاص دهند و نسبت به مشکلات اخلاقی طلاب حساس باشند.

کد خبر 575735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha