اقتصاد روستایی پایه و زیربنای اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان پایه و زیربنای اقتصاد مقاومتی را اقتصاد روستایی دانست و گفت: با توجه به فرامین مقام معظم رهبری و نوع نگاه ایشان، اقتصاد روستایی باید در اولویت قرار گیرد.

علی نصیبی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان در حاشیه برگزاری پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر در شیرآباد خان ببین به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: کانون های مساجد در مجموعه هایی بدون واسطه با اقشار مختلف مردم و بدون پیرایه های اداری و موانع در ارتباط هستند و به فعالیت های فرهنگی هنری خود می پردازند.

 

وی بخش گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و دخیل کردن کانون های مساجد در این کنگره را کار بسیار خوبی دانست و افزود: برگزاری این نوع کنگره ها باید مستمر باشد و به همین مقدار قناعت نشود و تداوم داشته باشد و در دیدار با مسجدی ها و افرادی که گروه هدف کانون های مساجد هستند . گفتمان چهره به چهره باز نشر دهند.

 

نصیبی با بیان اینکه پایه و زیربنای اقتصاد مقاومتی اقتصاد روستایی است، تصریح کرد: با توجه به فرامین مقام معظم رهبری و نوع نگاه ایشان، اقتصاد روستایی باید در اولویت قرار گیرد.

 

نگاه ویژه به اقتصاد روستایی

وی تاکید کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی و در راستای گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی بهتر است نگاه ویژه ای به اقتصاد روستایی شود.

 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان اظهارداشت: این دفتر از اقدامات این چنینی که می تواند فرهنگ مبتنی به تغییر را در روستاها ایجاد کند حمایت می کند.

 

وی در خصوص میزان حمایت دفتر روستایی از این برنامه، افزود: از ابتدای روزهای آغازین کنگره سعی کردیم بتوانیم طبق ابلاغیه از سوی معاونت روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همکاری شایسته و بایسته در برگزاری کنگره داشته باشیم.

 

برپایی غرفه نمایشگاهی جهت آشنایی شرکت کنندگان با فرهنگ استان

وی خاطرنشان کرد: بخشی از کار با همکاری بخشداری و دهیاری های بخش فندرسک شهرستان رامیان انجام شد. هدایای فرهنگی هم از سوی این مجموعه در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد. جهت آشنایی شرکت کنندگان با فرهنگ استان غرفه هایی از سوی شورای فندرسک و بخشداری و دهیاری های رامیان برپا شد.

 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: هماهنگی لازم جهت شرکت مسئولان و مقامات استانی نیز در مراسم اختتامیه انجام شد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه 49 درصد جمعیت استان گلستان روستایی اند، افزود: این جمعیت از استعداد خوبی برخوردارند و از لحاظ اقتصادی می توان یک قطب صنعتی را در حاشیه روستاها رواج داد.

 

نصیبی اظهارداشت: پتانسیل های گردشگری استان و کشاورزی و صنایع تبدیلی استان گلستان قطب مناسبی برای رونق اقتصادی و اقتصاد روستایی است.

 

کد خبر 575778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha