اقتصاد مقاومتی باید در دل روستا ایجاد شود

خبرگزاری شبستان: عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، گفت: اهداف مبنایی اقتصاد مقاومتی مبتنی بر مکتب اقتصادی اسلام و اهداف تفصیلی آن برگرفته از اقتصاد انقلاب اسلامی است که به دنبال استقلال اقتصادی، رفاه عمومی و پیشرفت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، دکتر محمدرضا حیدری عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان، یکشنبه(4 مهر) در همایش عمومی اقتصاد مقاومتی در جمع مدیران و ائمه جماعات کانون های روستایی استان های غربی، گفت: ایران اسلامی با استعدادهای سرشار معنوی و مادی اگر از الگوی اقتصادی بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلاب اسلامی که همان اقتصاد مقاومتی است، پیروی کند بر همه مشکلات اقتصادی فائل می آید.

 

وی افزود: این الگوی اقتصادی؛ نه تنها دشمن را که با تحمیل یک جنگ اقتصادی تمام عیار در برابر این ملت بزرگ صف آرایی کرده، به شکست و عقب نشینی وا می دارد؛ بلکه خواهد توانست الگوی الهام بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت ببخشد.

 

دکتر حیدری، اظهار کرد: اگر قرار است اتفاقی در اقتصاد مقاومتی بیافتد مبتنی بر همین فرهنگ است، برای اقتصاد مقاومتی ظرفیت های دورنی خود را شناخت و جلو رفت.

 

وی تصریح کرد: اگر نگاه ما تغییر پیدا نکند اقتصاد مقاومتی اتفاق نمی افتد که همان تکیه بر داشته ها و ایمان است.

 

عضوهیئت علمی دانشگاه، خطاب به مدیران کانون ها و ائمه جماعات، ابراز کرد: یکی از الزامات ضروری برای تحقق اقتصاد مقاومتی، این است که ابتدا از خود شروع کنیم.

 

وی تصریح کرد: روح اقتصاد مقاومتی این است که تحول از دورن ما به وجود آید و سپس آن را به کانون، روستا، دهستان، شهر واستان گسترش دهیم.

 

دکتر حیدری، مستقل بودن، میل به پیشرفت داشتن، پرهیز از روزمرگی و خودباوری را در شمار تغییراتی دانست که برای ایجاد این تحول در فرد به وجود آید.

 

وی خاطرنشان کرد: در اقتصاد مقاومتی باید نگاه ما به دیگران و خودمان عوض شود که در این صورت بسیاری از مشکلات حل می شود.

 

این مدرس دانشگاه، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی به این معناست که اگر شوکی به اقتصاد وارد شود قدرت بازگشت به مسیر قبل را داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه دستور قرآن بر ایستادگی است، ابراز کرد: کانون نفتی، مسجد نفتی و روستای نفتی محکوم به فنا و ورشکستگی است ما باید اقتصاد مقاومتی را در دل روستا ایجاد کنیم.

 

حیدری با تأکید بر بهره گیری از ظرفیت های موجود در استان ها، ادامه داد: بزرگترین منبع وجود کانون ها، اعضا، امام جماعت متدین و دلسوزان نظام است که می تواند به ایجاد این تحول و تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند.

 

وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که در شرایط دشواری، تهدید و دشمنی به اهداف خود برسد.

 

به گفته دکتر حیدری اهداف مبنایی اقتصاد مقاومتی مبتنی بر مکتب اقتصادی اسلام و اهداف تفصیلی آن برگرفته از اقتصاد انقلاب اسلامی است که به دنبال استقلال اقتصادی، رفاه عمومی و پیشرفت است.

 

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی رهیافت اقتصادی جمهوری اسلامی ایران است، اظهار کرد: طراحی نظام اقتصادی مقاومتی نیازمند برنامه ریزی اقتصادی و فرهنگی است که مدیران کانون ها و ائمه جماعات می توانند بستر فرهنگی مناسب برای آن را ایجاد کنند.   

 

گفتنی است، همایش منطقه ای پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر از (۲ تا ۵ مهر) با حضور استان های کرمانشاه، کردستان، لرستان، همدان، ایلام و خوزستان در مجتمع فرهنگی امام حسن مجتبی(ع) شهرستان صحنه در حال برگزاری است.

 

کد خبر 576205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha