به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آرش بهار، رئیس دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران رشت در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به اینکه دانشکدههای فنی و حرفهای در ارتباط با بحث مهم و حیاتی پیوند دانشگاه و صنعت نقش کلیدی دارند، تصریح کرد: متاسفانه با توجه به همه پیشرفتها و اقدامات صورت گرفته متاسفانه همچنان مراکز دولتی و واحدهای تصمیمگیر کمتر این دانشکدهها را میشناسند.
وی با بیان اینکه دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران رشت از دهه 40 فعالیت خود را آغاز کرده است، تاکید کرد: هماکنون این دانشکده با بیش از 3هزار دانشجو، دارای 20 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی است.
بهار با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای دارای 7 دانشکده فنی در سراسر استان است، خاطرنشان کرد: این مراکز شامل یک دانشکده فنی دختران در رشت و 6 دانشکده فنی پسران در لاهیجان، آستانه اشرفیه، رستمآباد، صومعهسرا، بندرانزلی و رشت است.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران رشت، مجموع دانشجویان دانشکدههای فنی و حرفهای گیلان را بالغ بر 6هزار نفر عنوان کرد و گفت: پذیرش دانشجویان ما از هنرستانهای فنی و حرفهای است و درصدد هستیم که بتوانیم از مقاطع دبیرستان هم دانشجو پذیرش کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اعتقاد دانشگاه فنی و حرفهای این است که فارغالتحصیلان کاردانی کاربلد و متخصص هستند، افزود: آمار نشان میدهد که 65 تا 70 درصد فارغالتحصیلان دانشکدههای فنی و حرفهای جذب بازار کار شده یا کارآفرین میشوند.
بهار با اشاره به موضوع هیئت علمی فنی دانشکدههای فنی و حرفهای، اظهار کرد: در سال جاری بیش از یک هزار نفر به عضویت هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفهای درآمدهاند.
رئیس منطقه ۹ دانشگاه فنی و حرفهای به برگزاری نهمین همایش "دولت، صنعت و دانشگاه فنی و حرفهای راهی برای توسعه پایدار" اشاره کرد و گفت: این همایش یک روزه در تاریخ چهارشنبه هفتم مهرماه 1395 در مجتمع خاتمالانبیاء(ص) رشت برگزار میشود.
وی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه یک روزه توانمندیهای دانشجویان دانشکدههای فنی و حرفهای در پیاده راه فرهنگی رشت را برنامه جنبی همایش مذکور عنوان کرد.
بهار به مهمانان کشوری و سخنرانان این همایش اشاره و تاکید کرد: رمضانعلی صادقزاده، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان مهمان اصلی همایش "دولت، صنعت و دانشگاه فنی و حرفهای راهی برای توسعه پایدار" است.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران رشت، افزود: همچنین مسعود شفیعی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای و نصرتالله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از دیگر سخنرانان همایش مذکور هستند.
وی با بیان اینکه نهمین همایش "دولت، صنعت و دانشگاه فنی و حرفهای راهی برای توسعه پایدار" از ساعت 8 صبح تا 17 عصر برگزار میشود، اذعان کرد: همایش صبح به صورت عمومی و همایش عصر به صورت تخصصی برگزار میشود.
نظر شما