«تکلیف» واژه ای که سالهای دفاع مقدس در فرهنگ ما جا باز کرد

خبرگزاری شبستان: استاندار کرمان با تصریح به این نکته که در دفاع مقدس واژه «تکلیف» در فرهنگ ما جا باز کرد؛ افزود: همایش سنگرسازان بی سنگر برای این است تا یادآوری کنیم نسل جوان انقلاب ما در مقابل همه سختی ها ایستادگی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، علیرضا رزم حسینی، استاندار، امروز(۵ مهر)در ششمين روز از هفته دفاع مقدس و در يادواره شهداء تيپ مهندسي رزمي خيبر و بيست و ششمين همایش بزرگ سنگر سازان بی سنگر با بیان اینکه بدون تردید  هیچ یک از جانبازان و آزادگان نمی خواهند که مراسم تجلیل از آنان برگزار شود؛ تصریح کرد: آنهایی که ایثار و فداکاری کردند، برای این کار  حقوق دریافت نمی کردند.

 

 


وی با افزودن اینکه اینگونه مراسم برگزار می شود جهت یادآوری اینکه در چه زمانی و چگونه نسلی، بدون چشمداشت، کار بزرگی انجام دادند؛ افزود: همچنین این مراسم، یادآوری به نسل امروز است از فرهنگی که منیّت ها را زیر پا گذاشت و یادآوری اینکه{در دفاع مقدس} خط بازی و سیاسی کاری نبود و سبقت برای فداکاری بود و هیچ بخلی وجود نداشت.

 

 


استاندار کرمان با تصریح به این نکته که در دفاع مقدس واژه «تکلیف» در فرهنگ ما جا باز کرد؛ افزود: این مراسم برای این است تا یادآوری کنیم نسل جوان انقلاب ما در مقابل همه سختی ها ایستادگی کرد و از همه اقشار در دفاع مقدس حضور و هزاران خلاقیت داشتند.

 

 


وی ادامه داد: یکی از چیزهایی که باید عبرت بگیریم اینکه با مردم فاصله نگیریم تا اعتماد آنان را داشته باشیم و نظام را حفظ کنیم؛ مردم، امروز اعتماد شان به اقتصاد ایران لطمه خورده و اگر حضور مردم در همه صحنه ها باشد کشور می تواند پیشرفت کند و شاهد تورم و بیکاری نباشیم.

 

 


رزم حسینی با اشاره به تکیه اقتصادمقاومتی بر مردم تأکید کرد: اول باید اعتماد مردم را به اقتصاد جلب کنیم؛ مردم ثروت دارند اما اعتماد ندارد و موسسات و شرکت های توسعه گرا می توانند این اعتماد را حاصل کنند و سبک اقتصادی که امروز در استان کرمان در حال اجراست، اقتصاد مقاومتی واقعی با مردم است، ۱۲ موسسه ملی و نامدار، امروز در استان کرمان اقتصاد مقاومتی را اجرا می کنند و مأموریت اصلی آنها مبارزه با فقر در مناطق محروم است.

 

 

عباس سعیدی، ریس سازمان جهاد کشاورزی استان هم در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: جهادگران باید در محیطی باز که هیچ پناهگاه و جایگاه امنی ندارشتند؛ در تیررس دشمن حرکت کرده و برای رزمندگان سنگر و پناهگاه ایجاد کنند که کار دشوار و سخت را جهاد سازندگی انجام داد.

 

 

وی با بیان اینکه جهادگران علاوه بر حضور در عرصه های راه، آب و برق، در جبهه نیز حاضر شدند و لقب سنگرساز بی سنگر را دریافت کردند؛ گفت: ۳۰ هزار نفر نیروی جهادگر از کرمان به جبهه های نبرد رفتند که ۱۳۰ شهید و یک هزار نفر جانباز و  ۱۴ آزاده نتیجه تلاش سنگرسازان بیسنگر در  شمال کرمان است.

 

 

کد خبر 576371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha