به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی فرمانداری سرخه، حمیدرضا حسینی در دیدار با سرپرست فرمانداری سرخه به میزبانی فرمانداری این شهرستان با تاکید بر اینکه پنج درصد جامعه عشایر استان سمنان در سرخه حضور دارند، ابراز داشت: این شهرستان با دارا بودن مناطق ییلاقی مستعد، از ظرفیت های عشایری بسیار مناسبی برخوردار است که به همین دلیل توانسته جمعیت خوبی از عشایری استان را به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به مناطق ییلاقی چلیم، خنار و آشنی به عنوان محل استقرار عشایر سرخه، افزود: این مناطق ییلاقی با دارا بودن آب و هوای خنک، میزان بارندگی مناسب و بهرهگیری از مراتع گسترده و سرسبز به منابع تغذیه بسیار خوب برای کوچ عشایر و همچنین تغذیه دام ها شده است.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان بیان داشت: ۴۶هزار و ۱۳۱ راس دام در سرخه و در بخش عشایری وجود دارد که این میزان دام سالانه ۲۸۰ تن شیر و ۲۶۰ تن گوشت قرمز تولید خواهند کرد که ظرفیت خوبی برای استان و شهرستان محسوب می شوند.
سرپرست فرمانداری سرخه نیز در این دیدار با بیان این مطلب که این شهرستان از لحاظ جغرافیایی با عشایر نشینان سایر نقاط کشور مرزهای مشترک بسیار دارد، گفت: با هماهنگی بیشتر و برگزاری جلسات بین شهرستانهای منطقه می توان در راستای تقویت و حمایت عشایر و تسهیل و رفع موانع آنها گام برداشت.
علی مویدی زاده با اشاره به ظرفیت های تولید محصولات دامی از سوی عشایر سرخه، بیان داشت: این شهرستان نسبت به جمعیت آماری خود، دارای سهم بسیار مطلوبی از میزان عشایر کوچ نشین استان است که این میزان به همراه استعدادهای طبیعی و جغرافیایی میتواند در بحث اقتصادی و درآمدزایی در سال اقتصاد مقاومتی نقش به سزایی داشته باشد.
وی افزود: علی رغم اینکه سرخه بیشتر با صنعت مرغداری شناخته شده، بستر های مناسبی در بحث تولید گوشت قرمز و محصولات لبنی در بحث عشایری در این شهرستان وجود دارد که با برنامه ریزی و تدوین طرح های مناسب و ساماندهی عشایر در آینده از ظرفیت های اقتصادی آنان برای پیشرفت و توسعه شهرستان بهره برد.
نظر شما