به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري شبستان به مشهد مقدس: مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در اختتامیه بیست و یکمین جشنواره عترت و قرآن وزارت بهداشت با اشاره به تقوا گفت: ما امروزه با بسیاری از مسایل بیگانه هستیم که تقوا نیز یکی از این موارد می باشد حضرت علی (ع) در وصیت خود می فرماید من شما مسلمانان را به تقوا دعوت میکنم، این تقوا چیست که ما با آن بیگانه هستیم.
وی ادامه داد: همچنین علی (ع) در نهج البلاغه می فرماید، به دنبال دنیا نباشیم اگر در این دنیا چیزی از دستان رفت ناراحت نباشید، با ظالم دشمنی کنید و دست مظلوم را بگیرید.
پزشکان با بیان اینکه حضرت علی (ع) تقوا را در مقابل خطا معنی می کند، تصریح کرد: خطاها اسب وحشی هستند، کسی که مرتکب خطا می شود بر اسب وحشی سوار است، تقوا اسب رام می باشد کسی که سوار آن شود به این دلیل که افسارش دست خودش است به بهشت میرود.
وی با بیان اینکه در تعبیر امروزی تقوا حرکت بدون خطا است، اظهار کرد: اگر مردم جامعه حرکت بدون خطا داشته باشند بسیاری از مشکلات ما در بخش صنعت، هنر و آموزش حل می شود.
وی با بیان اینکه خداوند انسان های مومن را با کلمه ثابت در دنیا پشتیبانی می کند، خاطر نشان کرد: در قرآن کریم تاکید شده است که حر ف درست را بزنید و دوم چیزی را که نمی دانید تکذیب نکنید این مهمترین امر است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در جامعه، دانشگاه، فرهنگ و عرصههای دیگر مشکلاتی وجود دارد. علت این مشکلات این است که ما نتوانستیم حرف درست را درست بزنیم، چرا که شواهد و اطلاعات محکم برای حرف خود نداشتیم، چرا که وقتی میشود حرف قوی و محکم به زبان آورد که دادههای صحیح در اختیار باشد. در این صورت است که تقوا در جامعه جاری میشود و حرکت افراد بدون خطا.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی افزود: در کشورهای توسعه یافته کسی نمیتواند پنج هزار دلار پول را به سادگی به بانک بگذارد، چرا که در این جوامع اطلاعات، شواهد و دادهها شفاف و دقیق است، بنابراین ما باید سیستم اطلاعات دقیق در کشور راهاندازی کنیم تا بتوانیم مشکلات را رفع کنیم.
وی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی سه سال پیش تاکید کرد که افرادی که توانمند و پولدار هستند نباید یارانه بگیرند اما هنوز بعد از گذشت این مدت نتوانستیم این افراد را شناسایی و تشخیص بدهیم به همین دلیل بسیاری از افراد مالیات پرداخت نمیکنند.
وی با خطاب به دانشجویان، کارکنان و اساتید حافظ قرآن در این جشنواره خاطرنشان کرد: شما حافظان قرآن کتاب عترت و آسمانی هستید. باید در کنار حفظ این کتاب در عمل به آن اهتمام بورزید. اگرچه لازمه عمل به دستورات قرآن نیازمند ابزاری است و اگر این ابزار درست وجود نداشته باشد فقط در مرحله حفظ بدون عمل قرار میگیریم.
نظر شما