مبلغین پناهگاه امروز جوانان و مردم/ توسل به ائمه (ع) مهمترین بایسته‌های تبلیغ است

خبرگزاری شبستان: مسئول پایگاه اندیشوران حوزه علمیه قم، بابیان اینکه مبلغین پناهگاه امروز جوانان و مردم هستند گفت: کسب معرفت مناسب و القای آن، صبوری، پایداری، مقاومت، ایستادگی و توسل به ائمه اطهار (ع) از بایسته های تبلیغ برای مبلغان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، حجت الاسلام حسین شفیعی دارابی، مسئول پایگاه اندیشوران حوزه علمیه قم شب گذشته (11 مهر) در آیین گردهمایی مبلغان استان که در آستانه ماه محرم با عنوان «طلایه داران تبلیغ» و با حضور مبلغان استان در مهدیه مصلای شهرکرد برگزار شد، گفت: کسب معرفت مناسب و القای آن، صبوری، پایداری، مقاومت، ایستادگی و توسل به ائمه اطهار از بایسته های تبلیغ برای مبلغان است.

 

وی با اشاره به اهمیت تبلیغ و مبلغ در جامعه اسلامی، افزود: مدال تبلیغ و مبلغ با هر چیزی معامله نمی‌شود و باید شاکر خداوند باشیم که می‌توانیم مبلغ اسلام خدا باشیم.

 

حجت الاسلام شفیعی با اشاره به اینکه مبلغین مورد عنایت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند، ابراز کرد: پناهگاه امروز جوانان و مردم مبلغان هستند و ما باید گوش شنوای مردم برای حل مشکلات دینی و مذهبی باشیم.

 

مسئول پایگاه اندیشوران حوزه علمیه قم به آیه 33 سوره مبارکه فصلت اشاره و اظهار کرد: این آیه مصداق اعظم پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلّم) و اهل بیت (علیهم السلام) است و مبلغان باید با شهامت پایبندی به دین اسلام را اعلام کنند.

 

وی بابیان اینکه مبلغان می توانند به گونه ای عمل کنند که در قیامت دیگران را شفاعت کنند، اظهار کرد: مبلغان در این دنیا نیز می توانند شفیع مردم باشند و آنچه دنیا را از ظلم می تواند نجات دهد مبلغان هستند.

 

حجت الاسلام شفیعی شفیعی با اشاره به اینکه تبلیغ دایره وسیعی دارد، اولین بایسته تبلیغ را کسب معرفت دانست و گفت: معرفت شبهاتی که امروز در جامعه مطرح است و معرفت زمان، مکان، آسیب ها و نیازها که جوانان بسیار به آن توجه دارند اهمیت بسیار دارد.

 

وی با اشاره به سخن رهبری که ورود به فضای مجازی را ضرورت دانستند، افزود: باید برای شبه زدایی در این فضا وقت گذاشت و بافاصله گرفتن از مباحث تکراری بر مسائل به روز کار کرده و تبادل نظر کنیم و تجربیات خود را به دیگران منتقل کنیم.

 

مسئول پایگاه اندیشوران حوزه علمیه قم دومین بایسته تبلیغ را مبحث صبوری و مقاومت دانست و گفت: محروم ترین قشر جامعه روحانیون و به ویژه طلاب مبلغ هستند.

 

وی بابیان اینکه امروز هتاکی از ناحیه خودی‌ها شروع شده است و کسانی که به جنگ منبر و تبلیغ آمده‌اند از خودمان است، اظهار کرد: روحانیون از خودی ها بیشتر از غیر خودی ها حرف می‌شنوند.

 

مسئول پایگاه اندیشوران حوزه علمیه قم با اشاره به آیه 112 سوره هود و سختی هایی که پیامبر در راه تبلیغ اسلام تحمل کردند، افزود: مبلغان ادامه دهنده راه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلّم) و ائمه (علیهما السلام) هستند و مبلغان و طلاب بسیجی به ویژه در استان چهارمحال و بختیاری سختی های زیادی را تحمل می کنند.

 

وی بابیان اینکه چشم امید مردم به مبلغان است، عنوان کرد: روحانیون با فضای مجازی و تأثیر آن آشنا هستند اما هنوز چیز دیگری جای منبرها و تأثیرات آن‌ها را نخواهد گرفت و هیچ کس گمان نکند اهمیت منبرگویی و سخنان طلبه ها کمتر از گذاشته شده است.

 

حجت الاسلام شفیعی ائمه اطهار (علیهما السلام) را سومین بایسته تبلیغ دانست و گفت: توسل به اباعبدالله الحسین (علیه السلام) را دست کم نگیرید و مصیب های عاشورا را به صورت مستند و مستقیم به دیگران برسانید و هرچه می توانید کم نگذارید.

 

کد خبر 578033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha