مجسمه‌ساز نيشابوري نماد جانباز را خلق کرد

خبرگزاری شبستان:عليرضا قدمياري مجسمه‌سازنيشابوري با ساخت نماد جانباز درمحوطه باز و در پیش روی مردم اين نماد بزرگ اسلامي وملي را خلق و ماندگاركرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از روابط عمومی اداره ارشاد نیشابور، غلامرضا سلامتی مسئول هنری اداره فرهنگ وارشاداسلامی نیشابوردر اين خصوص اظهار کرد: استاد عليرضا قدمياري مجسمه‌ساز ونقاش نيشابوري با توفيق الهی و اهتمام شهرداری وسازمان فرهنگی ورزشی شهرداری توانست در مقابل دیدگان مردم فرهنگ وهنر پرور نيشابور در محوطه افلاک نمای خیام نیشابور اثري با نماد جانباز را خلق كند که در سرعت و مهارت به مدت ۱۵ روز و روزانه ۱۴ ساعت کار برده است جزو بهترین کارهای هنری می باشد.

 

وی گفت: اين مجسمه « نماد جانباز » تركيبي از بال که نشان عروج وآرزوی پرواز است و ویلچر که نشان جانبازی است وچفیه عشق به ارزشهاست را نشان مي دهد در ابعاد ۲متر و ۵۰ در يک متر و با استفاده از متریال سنگ ساخته شده و هم اکنون نيز آماده شده تا همزمان باهفته بزرگداشت بسیج در نیشابور جانمایی ونصب گردد.

 

سلامتی خاطرنشان کرد: اين هنرمند مجسمه‌ساز و نقاش نيشابوري از اين فرصت طلايي براي اشاعه فرهنگ ايثار وشهادت بهره لازم را برد تا شهرستان شهید پرور و ولایت مدار نیشابور را با نمادهای خویش بیش از پیش معرفی گردد.

 

مسئول هنری اداره فرهنگ وارشاداسلامی نیشابور يادآورشد: عليرضا قدمياري مجسمه‌ساز ونقاش نيشابوري با شناخت از هنر روز دنيا و تشنگي انسان معاصر به هنر ناب الهي كه بالفطره در تمام نوع بشر نهادينه است آثاري را خلق وارايه نموده كه نشات گرفته از انديشه والاي اسلامي –ايراني سرچشمه گرفته و مي تواند نوع بشر را اغنا نمايد. 

 

وی عنوان کرد:اين هنرمند مجسمه‌ساز ونقاش نيشابوري تاکنون در چند نمایشگاه و مسابقه بین‌المللی شرکت نموده و آثار گران‌قدری از او در ایران، آلمان، کره جنوبی ، ارمنستان ومراکش به یادگار مانده است .

 

مسئول هنری اداره فرهنگ وارشاداسلامی نیشابور تصريح کرد: عليرضا قدمياري استاد نقاشی، مجسمه‌سازی و تندیس‌گری متولد ۱۳۵۱ نیشابور است که مجسمه هلموت ریتر (به سفارش انجمن دوستداران گوته و حافظ آلمان در نیشابور) مجسمه‌های عطار، خیام و فردوسی از سنگ مرمر نصب‌شده در دانشگاه آریا (ایروان)، مجسمه استاد اخوان ثالث (مشهد)، استاد مشکاتیان (نیشابور)، تندیس فضل بن شاذان (نیشابور)، مجسمه‌های عطار، خیام و فردوسی (نیشابور) مجسمه خیام (موزه خیام)، ادوراد فیتز جرالد (موزه خیام)، شهید جاویدی (فسا)، نادر (کلات نادر)، رباطی (افلاک‌نما) سازواربندی (هتل قصر مشهد) مجسمه «شهید» اثر وی در جشنواره شهر بوسان کره جنوبی برگزیده شد واثر «سعید بن سلام مغربی» در رباط، پایتخت کشور مراکش نصب گردیده و حدود ۵۰ نقاشی رنگ و روغن در آثار وی دیده می‌شود.

کد خبر 578094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha