سربازان آمریکایی بیشتر از پوچی می میرند

نا امیدی سربازان آمریکایی از روند جنگ و عدم قابلیت فرماندهان این کشور در راهبری عملیات ها،مرگ در مبارزات جنگی را آرزوی دیرینه سربازان کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مرگ سربازان آمریکایی تنها بر اثر زخم ها و جراحت های ناشی از درگیری های معمول در جنگ ثبت نمی شود بلکه آثار روانی مخرب و رسیدن به پوچی مرگ روانی یا جسمی بسیاری از این سربازان را رقم می زند.
به گونه ای که بسیاری از سربازان آرزو می کنند در یک عملیات انتحاری یا در یک درگیری مسلحانه جان خود را از دست دهند تا دچار این مرگ وحشتناک شوند.
در حالیکه سربازان حاضر در مراسم تدفین هم رزمانشان از زبان کشیش کلیسا می شنوند که که شجاعت این سربازان ستودنی است در سر خود این فکر را می پرورانند که مرگ روان آنها نیز به همین اندازه ستودنی است؟
گزارش ها حاکی از آن است که شمار بالایی از سربازان آمریکایی جان خود را بی دلیل در عملیات هایی از دست می دهند که فقدان تجربه و قابلیت هدایت آن عملیات ها از سوی فرماندهان دلیل اصلی شکست و مرگ سربازان بوده است.
و این بزرگترین دلیلی است که سربازان آمریکا در نهایت بی اعتمادی در عملیات های طراحی شده شرکت می کنند و امیدی به بازگشت از آنها ندارند.
تجربیات تلخ جنگ عراق هروز بیش از گذشته برای فرماندهان آمریکایی محرض می شود در حالیکه به موازات آن به بیماری های روانی سربازان آمریکایی افزوده می شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در ارتش آمریکا در میان سربازان افسرده و ناامید مرسوم است که نام« جسد گرم» را روی خود بگذارند و با عنوان خود را در حقیقت مرده معرفی کنند.
یکی از دلایل خودکشی سربازان آمریکایی در ناامیدی آنها حتی از مرگ توصیف شده است که در کنار بی اعتمادی آنها نسبت به فرماندهانشان در رده اول قرار دارد.
در خصوص جنگ افغانستان،روزنامه آمریکایی "یو اس ای تودی" اخیرا گزارش داد که ژنرال "پیتر چیارلی"، معاون کمیسیون مشترک ارتش این کشور که بر روی بیماری‌های روانی در دوره جنگ و بعد از آن تحقیق کرده است، می‌گوید: آمریکا هرگز در جنگی به این طولانی درگیر نبوده است که یک درصد از کل نیروهای مبارز آن را نیز سربازان داوطلب تشکیل بدهند.
این تحقیقات نشان می‌دهد که نقصان در سلامت روانی بین سربازانی از همه بیشتر است که دو یا سه بار در جریان جنگ های عراق و افغانستان به ماموریت رفته اند. همچنین یک سوم از این سربازان به بیماری های استرس، افسردگی یا نوعی عصبانیت افراطی مبتلا شده اند.
یک نشریه آمریکایی در یکی از شماره های اخیر خود نیز گزارش داد که بسیاری از کهنه سربازان جنگ‌های عراق و افغانستان از بیماری‌های روانی رنج می‌برند و روز به روز به تعداد این بیماران افزوده می‌شود.
 

کد خبر 57826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha