به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمد علی پور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، امروز(12 مهر) در این مراسم، گفت: این مجموعه ثمره چند تیپ پیاده و زرهی در استان است و بزرگانی هم که یگان های رزم را مدیریت می کردند، نقش اساسی و کلیدی در دفاع مقدس داشتند.
وی افزود: امروز تیپ حضرت حجت(عج) به عنوان یکی از شاخص ترین و اثرگذارترین یگان های سپاه در جنوب غرب است که می تواند با حضور در صحنه رزم و میدان نبرد، چه در زمین و چه دریا در برابر دشمن ایستادگی و ایفای نقش کند.
علی پور، اضافه کرد: این تیپ امروز آموزش دیده و دارای جنگ افزارهای مناسب و آمادگی رزمی بالاست به طوری که در ماموریت های مشاوره ای در کل یگان های سپاه به عنوان بهترین یگانی معرفی می شود که در کنار تجریباتی که از دوران دفاع مقدس دارد، عملکرد تاثیرگذاری از خود نشان می دهد.
وی خاطر نشان کرد: تیپ زرهی حضرت حجت(عج) از یگان های نزدیک به مرز است که با داشتن رزمندگان با تجربه در جنگ تحمیلی و با توجه به جوان بودن این تیپ زرهی و آموزش های به روز، آمادگی کامل به منظور حفاظت از مرزها را دارند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، عنوان کرد: اگر بناست عملکرد تیپ حضرت حجت(عج) را به نسل های آینده انتقال دهیم و این اقدامات ارزشمند سینه به سینه منتقل شود راهی به جز اینکه این عملکردها را تدوین و تبیین و احصا کنیم.
وی تاکید کرد: تا زمانی که رزمندگان در این یگان هستند، ارائه این کار و انتقال آن به نسل های آینده امکانپذیر است، چون اگر این کار 20 سال دیگر انجام شود، نمی توانیم این تجربیات را بیان کنیم، از این رو اکنون بهترین فرصت است.
سردار علی پور، حضور تیپ رزهی حجت(عج) در خوزستان را به معنی امنیت دانست و اظهار کرد: این امنیت از آب شرب گرفته تا کار روزمره و تامین امنیت صنعتگر و کشاورز و حتی کسانی که کار مدیریتی و دولتی انجام می دهند، همه را تحت پوشش قرار می دهد.
وی با اشاره به اینکه در کشور 340 کیلومتر مرز آبی و شاید بالاتر از این مرز خشکی با کشورهای مختلفی داریم که دارای مشکلات امنیتی هستند، اذعان داشت: 60 تا 70 کیلومتر مرز داریم که اطمینانی به امنیت در آنجا نیست و فرصتی پیدا نمی کنیم که به آرامش دست یابیم، ولی وقتی پا را از مرز به خاک کشور می گذاریم احساس امنیت می کنیم.
این مسئول، با بیان اینکه این را مدیون زحماتی می دانیم که در گذشته کشیده شده و آمادگی که امروز وجود دارد، ابراز کرد: جانفشانی ها و فداکاری هایی که توسط این یگان صورت گرفته و آموزش ها و نوع بکارگیری جنگ افزارها و نبردهایی که انجام شده، باید به نسل های آینده منتقل شود.
وی ادامه داد: با تفاهم نامه ای که امروز با تیپ حضرت حجت(عج) منعقد می شود، آنچه را که این یگان در جنوب غرب کشور چه در دوران دفاع مقدس و چه امروز انجام شده شامل افتخارات، دستاوردها، توانمندی ها، بزرگانی که در این یگان بودند و... را جمع آوری در موزه دفاع مقدس نگهداری می کنیم.
علی پور، تاکید کرد: به این منظور دو کارگروه در تیپ حضرت حجت(عج) و بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس استان تشکیل می شود و در یک زمانبندی مشخص نسبت به ثبت و بررسی مستندات و حماسه های جاوید دفاع مقدس، حفظ و نگهداری آثار و جلوگیری تخریب میراث گرانبهای شهدا اقدام می کنیم.
وی چهار ماموریت این اداره کل که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده را تدوین و تبیین آثار دقاع مقدس، نگهداری آثار، اثربخشی و جلوگیری از انحراف و تحریف موضوعات و آثار دفاع مقدس دانست و بیان کرد: این آثار شامل سه بخش فرهنگ دفاع مقدس، جغرافیای دفاع مقدس و کسانی است که در این جغرافیا زندگی می کنند.
وی با اشاره به اینکه باید همه این موارد را در سه سطح نیروهای مسلح، دولت و مردم تدوین و تبیین و نگهداری شود تا از تخریب جلوگیری کنیم، یاد آور شد: تا زمانی که اقتداری را به دست می آوریم باید از آن نگهداری و حفاظت کنیم و این هدفی است که کشور های دیگر به آن رسیده اند و باید از این تجربیات استفاده کرد و به جوانان انتقال داد.
نظر شما