به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجتالاسلام تیموری کیا، معاون دادستان ایلام، ظهر امروز(14 مهر) در این نشست، اظهار کرد: تصویب قانون امربهمعروف و نهی از منکر در سال 94 تأثیر بسیار زیادی در راستای حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و ترویج این فرهنگ دارد.
وی، بابیان اینکه فرد آمر به معروف و ناهی از منکر باید خود در مرحله اول این فریضه را انجام دهد و آن را رعایت کند، ابراز کرد: یکی از صفات آمران به معروف و ناهیان از منکر این است که آزادگی داشته باشد و آزادمرد باشد حسن خلق داشته باشد و با آرامش فریضه الهی را انجام دهد.
معاون دادستان استان ایلام، یادآور شد: در قران کریم و سنت پیامبر اکرم و ائمه اطهار(ع) بارها بر انجام این فریضه الهی در راستای سلامت جامعه اسلامی تأکید شده است و این فریضه بهطورقطع نقش مهمی در پویایی جامعه و حفظ شعائر اسلامی و رعایت آن توسط اقشار مختلف جامعه دارد.
حجتالاسلام تیموری کیا، بابیان اینکه آمران به معروف و ناهیان از منکر مشمول حمایتهای قضایی موضوع ماده (4) قانون حمایت قضایی از بسیج مصوبه دیماه سال 71 مجلس شورای اسلامی هستند، گفت: مجازات افرادی که مبادرت به اعمال مجرمانه نسبت به امربهمعروف و نهی از منکر میکنند، قابل تخفیف و یا تعلیق نیست و این مجازات بهطور کامل اجرا میشود.
وی، در پایان خاطرنشان کرد: امربهمعروف و نهی از منکر دارای مراتب مختلفی از جمله زبانی، نوشتاری و رفتاری است که باید همه مردم با این مراتب و اهمیت و جایگاه این فریضه الهی آشنا شده و در بسط و توسعه فرهنگی آن در جامعه تلاش کنند.
گفتنی است، در این نشست که با حضور بانوان نماینده دستگاه های اجرایی استان فعال در حوزه امربهمعروف و نهی از منکر و خانوادههای ایلامی برگزار شد، خانمها مهرپرور و دکتر سارا فلاحی در خصوص تبیین قانون امربهمعروف و نهی از منکر و تبیین تاثیرات تفکر غربی بر خانواده و سبک زندگی اسلامی، ایراد سخنرانی کردند.
نظر شما