مجید رضازاده، رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور درباره ی آسیب های اجتماعی در میان دانش آموزان به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت:وزارت آموزش وپرورش و مدارس، در گذشته اجازه ورود به کسی به حوزه سلامت جسم و روانی و اجتماعی نمی داد به ویژه در بحث مهارت زندگی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی راه نمی داد.
وی افزود: در حال حاضر در دولت فعلی، وزارت آموزش وپرورش مشارکتش با دیگر دستگاه ها افزایش یافته است وبرنامه های مشترک برگزار می شود که در مدارس از آسیب های پیشگیری شود.
رضازاده تصریح کرد: در پیشگیری از آسیب های اجتماعی اینگونه فکر می کنیم اگر اقدامات پایه ای و ریشه را انجام دهیم روی تمام آسیب های اجتماعی تاثیر می گذارد.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد:اگر برنامه مشارکت اجتماعی انجام شود، روی آسیب های اعتیاد، طلاق و خشونت و دیگر آسیب های اجتماعی نیز تاثیر گذار است.
وی ادامه داد: هنگامی که اعتماد جلب شود و دانش آموزان و جوانان در پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش داشته باشند به بهترین وجه کارها انجام شده است.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: هر جا که دانش آموزان و جوانان را کنار زده ایم، آسیب هایی ایجاد شده است، حتی بدون نقشه خطر پذیری نیز می توانیم با اقدامات پایه ای از آسیب های اجتماعی پیشگیری کنیم.
وی با بیان اینکه از نظر وضعیت آسیب های اجتماعی، وضعیت مناسبی نداریم گفت: به همین دلیل است که مقامات کشوری نیز به درستی نسبت به پیشگیری از آسیب ها حساس شده اند.
رضا زاده بیان کرد: آمار آسیب ها به سنین پایین نیز آمده است، وقتی آسیب های افزایش پیدا می کند، یعنی آمار در سن پایین نیز افزایش یافته است.
وی تصریح کرد:هنگامی که مداخله به موقع انجام می دهیم، بهتر است از سنین پایین انجام دهیم و آن کاری است که شروع کرده ایم.
نظر شما