به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدمحسن بیگی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، امروز(4 آبان)در جلسه شورای آموزش و پرورش با اشاره به هفته پیوند اولیاء و مربیان و پدافند غیرعامل گفت: اولیاء و مربیان، دو رکن اساسی آموزش و پرورش هستند که اگر در تعامل با هم فعالیت کنند بهترین نتیجه تربیتی را به دست می آورند.
وی با بیان اینکه عدم تعامل این دو با هم باعث می شود قطعاً دانش آموز، راه سومی که نه با خواسته های معلمان و نه والدین هماهنگی دارد؛ برگزینند؛ بیان داشت: بنا داربم جلسات اولیاء و مربیان را جدی تری دنبال کنیم و امروز والدین، دخالت بیشتری در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان دارند.
محسن بیگی با اشاره به اینکه تعامل خانواده ها با مدرسه باعث می شود حرکت های مفیدتری داشته باشیم؛ گفت: پدافند غیرعامل در شرایط فعلی کشور برای جوانان و نوجوان از اهمیت بیشتری برخوردار است و بهترین مکان برای ارتباط و آشنایی با این مسئله، مدارس هستند که فعالیت های خوبی طی روزهای اخیر در این بحث در مدارس انجام شده است.
وی در ادامه، بررسی املاک و فضای های مازاد آموزش و پرورش و کمبود و عدم ساخت و ساز در شهرک های مختلف را دستور کار جلسه قرار داد.
کبری معین الدینی، رئیس اداره حقوقی اداره کل آموزش و پرورش استان با ارائه گزارشی، تعداد کل املاک آموزش و پرورش را 4 هزار و 693 ملک اعلام کرد که از این تعداد، 440 ملک موقوفه و هزار 666 ملک دارای سند رسمی و 3هزار و 27 ملک، فاقد سند رسمی است.
وی با افزودن اینکه هزار و 391 متر فضا، فاقد حصار است؛ گفت: 123 ملک استیجاری از اشخاص و 4 ملک از انجمن زرتشنیان در اختیار آموزش و پرورش است و 572 ملک مخروبه و بلا استفاده در آموزش و پرورش وجود دارد که 61 ملک سند دارد و بقیه فاقد سند هستند و 46 ملک آموزش و پرورش که 36 مورد آن فاقد سند هستند از ما در اختیار دیگر دستگاه ها است.
حمید ذکاء اسدی، معاون سیاسی امنیتی استاندار هم با بیان اینکه املاک مازاد را باید جمع کنیم و چاره ای نداریم که عمده هزینه آموزش و پرورش را از خیرین و فروش مازاد املاک تأمین کنیم؛ ادامه داد: دو محور اصلی تعلیم و تربیت خانه و مدرسه هستند اگر این بحث درست دنبال شود جامعه ای سالم خواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: پدافند غیرعامل یک اصل پذیرفته شده است که از قدیم جریان داشته و مصون سازی زمینه های مختلف به ویژه فضای مجازی را باید کار کنیم.
نظر شما