به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، جهانبخش سنجابی، معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، امروز(5 آبان) در همایش تجلیل از برترین های استاندارد خوزستان گفت: مقوله استاندارد در قرآن کریم نیز مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: در علم جنین شناسی از مرحله انعقاد نطفه جنین تا مراحل بعد، همه دارای استاندارد هستند که بر هم خوردن هر کدام از این استانداردها می تواند موجب تولد موجودی ناقص الخلقه شود.
سنجابی با تاکید بر اینکه استاندارد ضرورت زندگی است و در احکام دین نیز استانداردهای زیادی وجود دارد، خاطر نشان کرد: توسعه هر بنگاه یا کشوری مستلزم استاندارد سازی، مدیریت کیفیت و رقابت پذیری است که تمام این موارد در بخش مکاسب دین اسلام قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به توجه مقامات ارشد کشوری به مقوله استاندارد و ملزومات توسعه اذعان داشت: بند هشت سیاست های اقتصاد مقاومتی ناظر بر این موضوع است و همچنین مقام معظم رهبری در بند 24 این ابلاغیه، بر استاندارد بودن حداقل نیازهای مردم کشور تاکید کرده اند.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: به این ترتیب به بهانه اقتصاد مقاومتی نباید مردم را به مصرف کالای غیر استاندارد سوق داد.
وی خاطر نشان کرد: سازمان ملی استاندارد ایران در اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص سلامت و ایمنی مردم با هیچکس تعارف ندارد و در راستای احقاق حقوق مردم و حفظ سلامت آنان تلاش می کند.
سنجابی با اشاره به مقبولیت سازمان ملی استاندارد ایران بیان کرد: اکنون گواهی کیفیت محصول صادره از نظام استانداردسازی کشور ما در 133 کشور دنیا و حتی در آمریکای شمالی قابل پذیرش است و این افتخاری برای جمهوری اسلامی ایران می باشد.
وی همچنین به تفاهمات منقعد شده استاندارد ایران با وزیر برنامه ریزی عراق اشاره کرد و گفت: براساس این تفاهم نامه 55 قلم کالای اساسی کشور ایران که بیشترین سهم صادراتی را در میان کالاهای صادراتی کشور دارد، ظرف شش ماه آینده از شمول شرکت های بازرسی خارجی در مرزها خارج می شوند.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد اضافه کرد: بر این اساس در گام اول 10 قلم کالا و در گام بعدی 45 قلم کالا که در مجموع 88 درصد اقلام صادرات ایران را تشکیل می دهند، نیازی به تایید استاندارد شرکت های بازرسی خارجی در مرزها نخواهند داشت.
نظر شما