به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ غلامرضا یاوند عباسی، مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور امروز (12 آبان) در همایش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با بیان اینکه اوج فرهنگ ایثار و شهادت در عاشورای حسینی و دین اسلام به منصه ظهور رسیده است، گفت: این فرهنگ و جایگاه متعلق به هیچ گروه و جناح خاصی نیست.
وی با تأکید بر اینکه ایثارگران فراتر از جناحها و متعلق بهنظام هستند؛ از موفقیت دولت به عنوان مهم ترین مؤلفه ولایتمداری نام برد و افزود: در عین حال زمانی می توانیم خود را ایثارگر و پیرو ولایت معرفی کنیم که در جهت موفقیت دولت که مایه آبروی نظام و انقلاب است، تلاش کنیم.
یاوند عباسی همچنین در تشریح برخی قوانین در حوزه خدمات رسانی به قشر ایثارگر با بیان اینکه ما در تصویب و اجرای قوانین مشکل داریم، از نواقص و موانع قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران نام برد و گفت: این قانون نیازمند اصلاح و کار کارشناسی است.
مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور با بیان اینکه قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اخیرا در مجلس شورای اسلامی دائمی شد و به زودی ابلاغ می شود، تصریح کرد: اما جریان اصلاح این قانون باید جاری و اجرا شود.
وی از جمله این موارد را تعارض و ابهاماتی در ماده 51 این قانون در خصوص برخورداری از فوق العاده ایثارگری دانست و گفت: در این قانون آمده کلیه دستگاه ها به شهدا و جانبازان بالای 25 درصد شاغل و آزادگان شاغل مبلغی معادل 25 درصد حداقل حقوق کارکنان دولت را به عنوان فوق العاده ایثارگری پرداخت کند اما با توجه به برداشت های متفاوت، نقص برخی موارد مطروحه، موانع قانونی و آنچه ذینفعان باید از این قانون بدانند، کار را کمی پیچیده کرده بود.
یاوند عباسی ادامه داد: با بررسی های عمیق ورویکرد به آینده موانع عمل به این قانون در بنیاد شهید برطرف شده و ماده 51 که از قبل برای برخی ذینفعان برقرار شده بود با رفع موانع قانونی برای فرزندان شهدای شاغل در بنیاد شهید هم اجرایی خواهد شد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه هرچند بنیاد شهید متولی بحث امور ایثارگران است اما به دلیل وسعت کار به تنهایی قادر به انجام توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیست، تحقق این مهم را نیازمند عزم عمومی و ملی و هم افزایی همه نهادها و دستگاه های اجرایی بیان کرد.
یاوند عباسی بر تغییر نگاه و مناسب سازی دیدگاه ها در وهله اول و برای خدمت به جامعه ایثارگری تأکید کرد و اظهارداشت: مناسب سازی اماکن عمومی به عنوان حق الناس است و عدالت ایجاب می کند معلول، جانباز و سالمند هم به فضای اداری، تفریحی و مجتمع های خرید دسترسی داشته باشد، اما ما این حق الناس را ادا نکرده ایم.
وی همچنین تهیه تقویم بازدید و سرکشی از خانواده ایثارگران و شهدا را به عنوان اولویت بعدی، مهم و ارزشی خواند و گفت: هرقدر ما مشغله داشته باشیم اما از رئیس جمهور که دیدارهای منظمی اجرا می کنند؛ پرمشغله نیستیم و باید این دیدارها را به صورت منظم برگزار کنیم.
نظر شما