حوزه‌های علمیه خواهران در عرصه جنبش نرم‌افزاری پیشتاز و اثرگذار هستند

خبرگزاری شبستان:حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: امروز به همت خواهران طلبه در سراسر کشور، حوزه‌های علمیه خواهران ثابت کردند که در عرصه جنبش نرم‌افزاری می‌توانند پیشتاز و اثرگذار باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور امروز (13 آبان) در نهمین جشنواره برترین‌های حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور در سالن همایش‌های حوزه علمیه خواهران برگزار شد، عنوان کرد: خداوند در قرآن کریم همه را دعوت به مسابقه و مسارعه کرده است  و این سبق و سرعت با دقتی همراه است و مسارعه و مسابقه برای مباحات و فخرفروشی و مرکز توجه بودن نیست، بلکه این مسابقات به سمت مغفرت الهی است.

 

محل سقوط انسان، استعداد و برتری خود فرد است

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور اظهار داشت: همه انسان‌هایی که ظرفیت ویژه داشتند، همان ظرفیت محل ابتلا به آزمایش بوده است و همه صاحب خوشان عالم از همان چیزی که خداوند برتری داده، امتحان شدند و اگر متکی به خداوند نباشد، از همان جا ضربه می‌خورد.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی یادآور شد: محل سقوط انسان، استعداد و برتری خود فرد است و انسان بعد از اتکال به خداوند که مسیر را پیدا کرد، ظرفیت خود را می‌شناسد.

 

وی تصریح کرد: اولین اثر جشنواره‌ها این است که ظرفیت خود را بشناسیم، امروز نقطه عزیمت است، نه استقرار؛ امروز نقطه حرکت و جوشش است، هم اکنون مرحله ترمیم، تقویت، نمو و بالندگی است و نقطه عزیمت و رهایی به سمت مدارج بالاتر است و خواهران باید به این امر توجه داشته باشند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور بیان داشت: در روایات سفارش به محاسبه شده است، امام صادق (ع) می‌فرماید: «از مانیست کسی که هر روز خودش را محاسبه نکند»؛ ما در محاسبه به گناهان مشهود توجه می‌کنیم، اما یکی از مسائلی که باید در محاسبات خود بگنجانیم، این است که ما چه کارهایی می‌توانستیم انجام دادیم، اما انجام ندادیم و یا ظرفیت‌هایی داشتیم که از آنها بهره نبردیم.

 

حوزه‌های علمیه خواهران در عرصه جنبش نرم‌افزاری پیشتاز و اثرگذار هستند

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: ما می‌توانیم از ظرفیت‌هایی که داریم استفاده کنیم و آثار بهتر و ارزنده تر تولید کنیم؛ ظرفیت شناسی از جمله مسائلی است که امید است خداوند به همه ما عنایت کنیم در غیر این صورت عمر خود را به بیراهه رفتیم.

 

وی با بیان این که کار ما مدیریت، تبلیغ، پژوهش و فرهنگ است، عنوان کرد: امروز به همت خواهران طلبه در سراسر کشور، حوزه‌های علمیه خواهران ثابت کردند که در عرصه جنبش نرم‌افزاری می‌توانند پیشتاز و اثرگذار باشند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور اظهار داشت: اگر تا دیروز تولید علم منحصر به حوزه‌های علمیه برادران و حوزه‌های بزرگ خواهران بود، امروز شما خواهران طلبه ثابت کردید که از حوزه‌های دوردست و با امکانات کم و محدود می‌توان آثار مطلوب و باکیفیتی را خلق کرد.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی ادامه داد: اینها نشانه‌ها و آیات و علائمی هستند برای همه مسئولین که نسبت به کیفیت بخشی و پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری حوزه‌های علمیه اهتمام داشته باشند و هر جا که برنامه و پشتیبانی باشد، در آنجا می‌توان بهره‌های علمی برد.

 

وی بیان کرد: خواهران طلبه از شهرها و مدارس مختلف از نقطه‌های دوردست کشور در جشنواره‌ها رتبه آوردند، اگر چه ما باید به عنوان کارگزاران و خدمتگزاران تلاش کنیم که خدمات بهتری ارائه دهیم، اما شما نشان دادید که امکانات حوزه‌های علمیه حرف اول را نمی زند، بلکه عزم و جد و جهد و اهتمام بلند طلبه‌ها حرف اول را می‌زنند.

 

448 مدرسه تحت پوشش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت می‌کنند

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور با اشاره به آمار حوزه‌های علمیه خواهران، عنوان کرد: امروز نزدیک 393 مدرسه علمیه سطح 2 و 52 مدرسه سطح 3 و سه مدرسه سطح 4 و در مجموع 448 مدرسه تحت پوشش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت می‌کنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی یادآور شد: آمار کل مدارس علمیه کشور بیش از 494 مدرسه علمیه است که اگر به این مدارس، آمار مدارس خراسان و جامعه الزهرا را اضافه کنیم، تعداد آنها 494 مدرسه علمیه می‌شود.

 

بیش از 74 هزار طلبه شاغل به تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران هستند

 

وی افزود: طلبه‌های شاغل به تحصیل 74 هزار و 256 نفر هستند که پذیرش جامعه الزهرا به آن اضافه نشده است، اما تا کنون 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است؛ همچنین 11 هزار و 743 نفر استاد و کادر و مدیر و معاون و سایر خدمتگزاران در این خانواده بزرگ همراهی می‌کنند و این حرکت بزرگ علمی را رقم می‌زنند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور تصریح کرد: بیش از 92 درصد اساتید حوزه‌های علمیه خواهران در سطح دو از خواهران هستند و این به همت خواهران محقق شده است؛ اگر 10 سال گذشته 10 درصد اساتید خواهر بودند، امروز بیش از 90 درصد اساتید از خواهران طلبه هستند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی اظهار کرد: در بحث پژوهش در مقطع عمومی بیش از 27 هزار تحقیق عمومی در حوزه‌های خواهران ارائه شده است، همچنین 420 واحد آموزشی مجهز به کتابخانه هستند و 865 هزار منبع مکتوب در کتابخانه‌ها داریم.

 

وی با بیان این که 2 هزار و 831 فارغ التحصیل در هسته‌های پژوهشی حضور دارند، اضافه کرد: 28 شورای علمی پژوهشی هسته‌های پژوهشی را سازماندهی می‌کند، همچنین تا کنون 621 کرسی آزاداندیشی برگزار شده است که امید است به کرسی‌های نظریه پردازی تبدیل شود، هزار و 80 هم اندیشی و نشست عملی هم برگزار شده است.

 

کد خبر 585482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha