به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور امروز (13 آبان) در نهمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور در سالن همایشهای حوزه علمیه خواهران برگزار شد، در بخش دوم سخنان خود گفت: 51 اثر قرآنی تحت عنوان سرمه سعادت که به قلم خواهران طلبه تولید شده است و در جشنواره علامه حلی که اخیرا برگزار شد، 5 هزار و 906 خواهر شرکت کردند.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی عنوان کرد: امروز آرزوی علما و اساتید حوزه علمیه این است که پژوهشها به صورت جمعی رقم بخورد، در این راستا، جشنواره جمعی گروه رشد، 5 هزار و760 نفر شرکت کردند.
امروز 8 هزار و 300 خواهر در درگاه کوثربلاگ به صورت روزانه تولید محتوای دینی میکنند/70 هزار خواهر طلبه در شبکه کوثرنت فعالیت میکنند/ شبکه کوثر نت به عنوان بزرگترین شبکه دینی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی است
وی یادآور شد: در عرصه فناوری اطلاعات یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری (مدظله) حضور در فضای مجازی است و ایشان در ابتدای سال تحصیلی نسبت به این مسئله تأکید داشتند، امروز 8 هزار و 300 خواهر در درگاه کوثربلاگ به صورت روزانه تولید محتوای دینی میکنند، همچنین 70 هزار خواهر طلبه در شبکه کوثرنت فعالیت میکنند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور افزود: 38 سامانه شبکه سراسری، استقرار شبکه ویدئوکنفرانس، مرکز داده امین و کوثر نت از دیگر توفیقات مرکز حوزههای علمیه خواهران است.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی ادامه داد:شبکه کوثر نت به عنوان بزرگترین شبکه دینی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی مورد توجه قرار گرفت و رتبه دوم جهانی را در نهادهای ملی و بین المللی کسب کرده است.
هر مدرسه علمیه یک قطب فرهنگی، علمی آموزشی و فرهنگی شده است
وی تصریح کرد: هر مدرسه علمیه یک قطب فرهنگی، علمی، آموزشی و فرهنگی شده است و 150 کانون قرآنی در کنار مدارس است که امید است که به 450 کانون برسد و در کنار هر مدرسه یک کانون قرآنی تشکیل شود.
حضور 31 هزار مبلغ سازمان یافته در حوزههای علمیه خواهران
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور با بیان این که دهها طرح ملی در حوزههای علمیه اجرا میشود، عنوان کرد: طرح نسیم قرآن با حضور بیش از 29 هزار خواهر طلبه، طرح اشراق با حضور بیش از 12 هزار و 860 خواهر طلبه، طرح تبیان با حضور 15 هزار و 582 نفر، مسابقات حفظ ترتیبی با حضور 3 هزار و 482 نفر و قرائت کل قرآن با حضور 28 هزار و 395 نفر در حوزههای علمیه خواهران برگزار میشود.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که 45 سازمان مردم نهاد در حوزههای علمیه خواهران تشکیل شده است، گفت: تا سال گذشته 12 هزار مبلغ سازمان یافته داشتیم که با راه اندازی طرح سامانه سمتاز تعداد مبلغین سازمان یافته به بیش از 31 هزار نفر رسیده است.
وی اضافه کرد: بیش از 16 هزار مبلغ خواهر به دانشگاه ها، 80 هزار نفر به آموزش و پرورش، 23 هزار به مجامع عمومی و 447 هزار مبلغ به ستاد اقامه نماز اعزام شدند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور یادآور شد: تربیت مربی در عرصههای مختلف برنامه ریزی شده است، اگر امروز به فرموده رهبری حوزههای علمیه یک پدیده عظیم و مبارک هستند، حاصل تلاش و نهضت علمی خواهران طلبه است.
نظام اسلامی و اسلام نیاز به حضور و حمایت جدی ودائمی حوزههای علمیه دارد
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی تصریح کرد: کیفیت بخشی مستمر در محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است، باید تلاش کنیم که بنیه علمی، عملی و مهارتی و مدیریتی را روز به روز تقویت کنیم.
وی تأکید کرد: ما به آنچه که داریم نباید قانع باشیم، باید به تقویت بنیه علمی بپردازیم، ما باید در قلههای بعدی هم حضور داشته باشیم؛ نظام اسلامی و اسلام نیاز به حضور و حمایت جدی ودائمی حوزههای علمیه دارد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور با بیان این که نظام جمهوری اسلامی ایران مولود حوزههای علمیه است، گفت: امروز اسلام با همه قوا در صحنه است، امروز اسلام دستخوش کینه توز استکبار جهانی و ایادی آنها قرار گرفته است و ما باید ازا ین ساحت مقدس دفاع کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی افزود: امروز جنایاتی که آل سعود انجام میدهد و هجوم مستمری که به عقاید اسلام ناب صورت میگیرد، امروز چهره کریهی از اسلام در جهان منتشر میشود و گسیل شبهات از طریق ماهوارهها و فضای مجازی صورت میگیرد.
وی بیان داشت: اگر تا دیروز برای رساندن پیام نیاز به ابزار و حضور در بیرون خانه داشتید، حتی آنان که معتقدند که نباید از خانه خارج شد، امروز توسعه ابزار رسانه ای این فرصت را ایجاد کرده است که مشکل و دغدغه نشر آثار اسلامی نداریم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور عنوان کرد: امروز ما باید چهره اسلام ناب و انقلاب اسلامی و ارزشهای اصیل اسلام را به دنیا نشان دهیم و در مقابل سلطه مستکبران قد علم کنیم.
نظر شما