خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛
عصر روز گذشته(17 آبان) ابری سیاه به نیمه های آسمان شهر رسید، هنوز کامل دامن خود را نگسترده بود که قطره های ریز باران به تگرگ تبدیل و شد و در چشم به هم زدنی تگرگ شدت گرفت.
بارش تگرگ به مدت کوتاهی ادامه یافت، اما گویا برف روی زمین نشسته بود، حتی کوه ها نیز سفید پوش شد.
از همان دقایق اولیه بارش تگرگ جوی های آب سرازیر شد و سیلاب به راه افتاد.
ترافیک سنگین، بارش ممتد تگرگ و ضرورت عبور و مرور از خیابان های افراد بسیاری را گرفتار کرد و در این بین افراد سالخورده و کودکان بیشتر رنجیده خاطر شدند.
ستاد بحران در استانداری لرستان تشکیل شد، اما گویا این ستاد در زمان رخداد حادثه کاری از پیش نمی برد.
سال های متمادی است که مردم استان لرستان در شهرهایی چون کوهدشت، پلدختر، نورآباد و دلفان شاهد بارش های سیل آسا هستند و هر بارش سیل آسا قربانیانی از این دیار را با خود می برد.
مرگ دختر دانشجویی که قصد عبور از پیاده رو به سمت خیابان را داشت و در کمال تعجب و شوک راننده خودرویی که به قصد کمک به دختران دانشجو پارک کرده بود در جوی آب غرق شد.
این حادثه ناگوار در برابر نگاه های مردم، موجب تاسف و تاثر آحاد مردم خرم آباد شد.
دختر جوانی در برابر منظر جمعی از جوانانی که به غیرتمندی شهره دارند، جوانی که برای نجات سرنشینان گرفتار در دریاچه ای از آب در زیرگذر خرم آباد، با جان خود بازی می کند و خود را برای کمک به سرنشیان از پل آویز کرد.
این رخداد حکایت بی تدبیر ی ها وحکایت شانه خالی کردن از مسئولیت وحکایت توجیه کردن ها ..... .
با یک بارش برق آسای تگرگ، خرم آباد به عنوان مرکز استانی با بحران مواجه شد بحرانی که سالها به لطف خشکسالی مسئولین خوش نشین ومرفه برنامه ها مدیریتشان زیر سوال نرفت والبته در جایی هم پاسخگو نبودند تا سال قبل که قصه ی تلخ مرگ معلم فداکار دبیرستان شبانه روزی ودانش آموزانش در اولین باران پاییزی خرم آباد وبعد از آن قصه تلخ خانواده کوهدشتی در سیلاب اذهان عمومی را جریحه دار کرد جدای از خسارات مالی که نمی دانم به باغداران وداغداران پرداخت شده یا نه؟
بی تردید نبود بودجه مهم ترین بستر ایجاد این گونه حوادث است، ستاد بحران بحران زده استان که خود اعتباری مناسب ندارد.
شهری که از نبود اعتبار بر خود می پیچد و شهرداری از پس حقوق کارکنان خود نیز بر نمی آید.
زیر ساخت های که مربوط به دورانی است که تازه شهر شکل گرفته است و از نبود زیر ساخت رنج می برد.
این حادثه باز هم تلنگری برای مردم و مسئولان این دیار است، انتظار می رود مدیریت شهری در شهرستان های استان بویژه مرکز لرستان نقاط خطر را شناسایی و ایمن سازی کند.
مردم استان ما هم به عنوان غیور مردانی که آوازه غیرت آنان بیش از نبود امکانات، بیکاری و نبود زیرساخت هاست، چگونه ممکن است جوانی با غیرت از دیار مردان لر نظاره گر غرق شدن این دانشجوی هموطن باشد و غیرت ومردانگی اش زیرسوال رود.
فاتحان جنگ و نبرد حافظان آلباتان وشاخ شمیران مردان روز های سخت امروز حاصل کارمان شده جوانانی که از دختر در حال غرق شدن فیلم بگیرند و پسرکی که خیلی راحت صحنه را ترک و فرار کند.
بی شک نظاره گران این صحنه همه هویت مردم دیار لرستان نیستند و امروز مردم ما شرمسار خانواده آن دانشجویی هستند که گاه رخداد حادثه کسی نمی دانست از کدام دیار است اما بر ما میهمان بود و رسم میهمان نوازی گرامی داشته نشد.
نظر شما