وجود ۲.۹ درصد کتابخانه های عمومی کشور در استان کرمانشاه/ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت کتابخانه های روستایی

خبرگزاری شبستان: مدیرکل توسعه کتابخانه ها و مشارکت نهاد کتابخانه های عمومی کشور، گفت: سه هزار و ۳۲۵ باب کتابخانه در بخش کتابخانه مشارکتی، مستقل و نهادی در سراسر کشور فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، محمدربیع احمدخانی  مدیرکل توسعه کتابخانه ها و مشارکت نهاد کتابخانه های عمومی کشور امروز(25 آبان) در مراسم نکوداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار در کرمانشاه، اظهار کرد: سه هزار و 325 باب کتابخانه در بخش کتابخانه مشارکتی، مستقل و نهادی در سراسر کشور فعالیت دارند.

 

وی با اشاره به اینکه از تعداد کتابخانه های نهادی در کشوری زیربنای 187 هزار متر مربع توسط خیرین واگذار شده است، ابراز کرد: در استان کرمانشاه 10 باب کتابخانه با زیربنای دو هزار و 474 مترمربع توسط خیرین واگذار شده که کرمانشاه در این زمینه رتبه 16 کشور را دارد.

 

احمدخانی به جمعیت 30 درصدی روستاییان در کشور اشاره داشت و یادآورشد: باید از ظرفیت خیرین در راستای احداث کتابخانه ها در روستاها استفاده کرد.

 

به گفته مدیرکل توسعه کتابخانه ها و مشارکت نهاد کتابخانه های عمومی کشور، نرخ باسوادی در استان کرمانشاه 82 درصد است و به ازای هر 25 هزار نفر یک باب و نیم کتابخانه داریم و به ازای هر 100 نفر 56 کتاب در کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه وجود دارد.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: 2.9 درصد کتابخانه های کشور در استان کرمانشاه وجود دارد و جزو استان های برتر در برگزاری انجمن های کتابخانه ای به شمار می رود.

 

وی یکی از اولویت های کاری نهاد کتابخانه های عمومی را رفع مشکل معیشتی کتابداران عنوان کرد و افزود: مبلغی نیز خارج از حکم به کتابداران اختصاص می یابد.

 

مدیرکل توسعه کتابخانه ها و مشارکت نهاد کتابخانه های عمومی کشور خاطرنشان کرد: ادامه اجرای کتابخوانی رضوی و طرح تربیتی مدرسه اینترنتی خواندن از دیگر اولویت های کاری نهاد کتابخانه های عمومی است.

 

احمدخانی به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کارهای فرهنگی و توسعه کتابخوانی اشاره کرد و گفت: ایشان می فرمایند که همه مسئولان باید توسعه فرهنگی را مدنظر داشته باشند.

 

 

کد خبر 588316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha