حجت الاسلام محمد حسین صنعتکارفر کارشناس و مبلغ دینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با گرامیداشت 30 آبان روز بزرگداشت علامه طباطبایی گفت: تفسیر المیزان حاصل بیش از بیست سال تلاش شبانه روزی علامه و احیا کننده تفسیر شیعی قرآن در دوره معاصر است.
وی با اشاره به اینکه علامه طباطبایی همواره بر پیوند قرآن و عترت تاکید داشت ، تصریح کرد: این موضوع در تفسیر المیزان به وضوح قابل مشاهده است، چنانکه علامه در این تفسیر در بسیاری از موارد برای فهم آیات از روایات و احادیث ائمه (ع) کمک گرفته است.
روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل، خاطر نشان کرد: علامه در 530 مبحث، به بحث روایی پرداخته است و این گستردگی استفاده از احادیث در تفسیرالمیزان، در هیچ تفسیر دیگری یافت نمی شود.
حجت الاسلام صنعتکارفر افزود: علامه با استفاده از روایات اهل البیت علیهم السلام به استنباط معارف ناب شیعی از متن آیات قرآن کریم پرداخته است.
این کارشناس دینی، دستگیری از فقرا و مستمندان و تلاش در پی رفع گرفتاری نیازمندان از صفات بارز علامّه طباطبایی خواندو افزود: نفوذ کلام، تهذیب نفس، قدرت معنوی، صبر و آرامش، ارتباط قوی با مردم و شجاعت علامّه از وی شخصیتی محبوب و پرآوازه ساخته بود.
حجت الاسلام صنعتکارفر خاطر نشان کرد: علامه طباطبایی برای تحصیل علوم دینی، سختیهای بسیاری را تحمل کرد و شکلات و گرفتاریها موجب نشد که فعالیتهای علمی او با خدشهای روبهرو شود.
وی افزود: از نفس روحانی این عالم جلیل القدر، شاگردان بزرگی همچون شهید بهشتی، امام موسی صدر، استاد مرتضی مطهری، شهید مفتح، آیت الله مکارم شیرازی، آیت اللّه حسن زاده آملی و ده ها تن از بزرگان و فرهیختگان کنونی حوزه های علمیه شیعه پرورش یافت.
نظر شما