به گزارش خبرگزاری شبستان، تصمیم اخیر بیش از 90 سناتور آمریکایی در دولت باراک اوباما برای اعمال تحریمهای مشابه تحریمهای عراق علیه ایران موجب شده تا بسیاری از تحلیلگران سیاسی این اقدام را آغاز طرحی برای جلب حمایتهای بینالمللی به منظور فشار وارد آوردن به ایران و برداشتن گامی به سوی شروع جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران بدانند.
در حقیقت این کمیته روابط عمومی اسراییل در آمریکا (آیپک) است که نقش مهمی را در آغاز جنگ آمریکا علیه عراق در سال 2003 و زمینهچینی برای آغاز جنگ علیه ایران در حال حاضر ایفا میکند.
آیپک که همه فضای سیاسی دولت آمریکا را تحت کنترل دارد مدتها است که به دنبال راهی برای توقف فعالیتهای صلحآمیز هستهای ایران است و از راههای مختلف از جمله ترور دانشمندان هستهای این هدف خود را دنبال میکند.
این بار طرح صهیونیستها تحریم بانک مرکزی و تحریم های نفتی ایران است که جی سولمون از وال استریت ژورنال آن را اقدامی برای آغاز جنگ علیه ایران تفسیر کرده است.
آیپک پیش از این نیز قبل از حمله به عراق در سال 2003 میلادی دستور اعمال چنین تحریمهایی را علیه دولت عراق به پارلمان آمریکا ارایه داده بود.
در ماه ژوئن گفتوگویی که با کیت ویسمن تحلیلگر مسایل ایران در آیپک انجام شد و در این گفتوگو وی به جزییات چگونگی اقدام آیپک و متحدانش در دولت بوش علیه رژیم صدام حسین اشاره کرد.
ویسمن در این گفتوگو علاوه بر تأکید بر این موضوع که آیپک و متحدانش ادعای ارتباط با صدام حسین با القاعده را مطرح کرده بودند به افشای طرحهای این سازمان برای تغییر رژیم در ایران به همان ترتیب که در عراق انجام شد، اشاره کرد.
وی افزود: بسیاری از مسئولان بلندپایه آیپک با انجام اقداماتی در حوزههای مختلف از جمله از طریق رسانهها، تأمین مالی گروههایی برای ایجاد هرج و مرج در ایران، خارج کردن اعضای مجاهدین خلق از عراق و تلاش برای بازگشت آنان به ایران به منظور انجام مأموریتهایی برای ایالات متحده آمریکا به دنبال هموار کردن راه برای تغییر رژیم در ایران بودهاند.
همانطور که در بیانیه مطبوعاتی آیپک در هفته گذشته آمده است ایران اکنون هدف تحریمهای مشابه به تحریمهایی است که در اواخر دهه 1990 و اوایل دهه 2000 عراق را هدف قرار داده بودند.
تحریم بانک مرکزی و ایجاد اختلال در صادرات نفت ایران شبیه به همان اقداماتی است که علیه عراق پیش از حمله به این کشور انجام شد.
از همان اواخر دهه 1990 که حمله به عراق انجام شد هدف بعدی آیپک ایران بود و شعار آنها این بود که در قدم اول عراق، در قدم بعدی تهران و در قدم بعدی دمشق را متوقف کنیم.
بنابر گزارش اینفورمیشن کلیرینگ هاوس ، در اظهارات ویسمن در دهه 1990 درباره تحریم صنعت نفت ایران چنین آمده است: حتی شاهزاده بندرین سلطان، سفیر عربستان سعودی در آمریکا و عادل الجبیر، رییس وقت مجلس عربستان سعودی از اقدام آیپک برای منزوی کردن ایران به لحاظ اقتصادی استقبال کردهاند.
از شواهد امر پیداست که توطئه آمریکا و عربستان برای براندازی نظام جمهوری اسلامی در ایران چیز جدیدی نیست بلکه آنها مدتهاست نقشه تغییر نظام را در سر میپروراند، آنها در آن زمان توانستند با اعمال تحریمها و پیش بردن نقشه خود در مورد عراق به اهداف شوم خود دست پیدا کنند اما در مورد ایران که دارای پایههای محکم انقلابی و اسلامی است با گذشت این زمان طولانی تاکنون نتوانستهاند کاری از پیش ببرند و پس از این موفق به انجام این کار نخواهند شد.
پایان پیام/
نظر شما