همايون قنواتی، مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند، با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: این توانایی نشات گرفته از سابقه آبادان و خرمشهر، در دوره های معاصر هنر و ادبیات کشور است، که دارای پیشینه بسیار قدرتمند و تاثیر گذاری بوده است.
وی در خصوص نسل جدید نیر خاطرنشان کرد: اگرچه در دوره های مختلف آسیب هایی به این دو شهر وارد شده، اما هنرمندان نسل جدید نیز با کمترین امکانات آثارشان را درسطوح ملی مطرح کردند و مورد قضاوت بزرگان هنر و ادبیات قرار گرفته اند.
قنواتی با تاکید بر توجه به تمام عرصه های هنری و ادبی در خصوص برنامه های آتی کتاب و کتابخوانی عنوان کرد: با صحبت هایی که با وزارت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته ام امیدوارم بتوانم منطقه آزاد اروند را به عنوان «پایتخت کتاب » معرفی کنیم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه این منطقه از پیشینه ادبی بسیار بالایی برخوردار است و یکی از برنامه های ما در این بخش، برگزاری جشنواره ادبی در سطح ملی است و احتمالا با ادبیات کودک و نوجوان کار را شروع کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند، ادامه داد: ترویج کتابخوانی و طرح های در این خصوص نیز از جمله برنامه های ما در عرصه کتاب است تا کتاب به عنوان کالایی فرهنگی در سبد خانوار منطقه قرار بگیرد.
وی بر حضور چهره های اصیل و شاخص فرهنگی به همراه نسل جدیدتر، تصریح کرد: روند جاری ادارات ارشاد دو شهرستان آبادان و خرمشهر، مانند گذشته خواهد بود، با این تفاوت که نگاه حمایتی و نظارتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند نیز اعمال خواهد شد و طی ساختاری مشخص در سند توسعه تعریف می گردد.
وی اضافه کرد: خوزستان هم به عنوان سرزمین اصلی محسوب می شود و قانونگذار در مصوبه سال 72، با توجه به تفویض اختیارات وزرای مربوطه به مدیران عامل مناطق آزاد کشور، استقلال حوزه تصمیم گیری اداره کل ارشاد مناطق آزاد از سرزمین اصلی را به صورت شفاف تعریف کرده است.
نظر شما