مراسم یادبود مرحوم مرضیه دباغ در قزوین برگزار شد

خبرگزاری شبستان: مراسم یادبود مرحوم مرضیه حدیدچی (دباغ) بانوی مبارز انقلابی در مسجد محمد رسول الله قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین پیش از ظهر امروز (14 آذر) در مراسم یادبود مرحوم مرضیه حدیدچی (دباغ) بیان کرد: حیف است بانویی الگو و نمونه در عرصه خانوادگی، مبارزاتی و سیاسی قبل و بعد از انقلاب با کارنامه پربرکت و درخشان، به نسل جدید و بانوان شناسانده نشود.

 

مریم بیدخام ادامه داد: با توجه به این امر دفتر امور بانوان استانداری قزوین برای اینکه نسل جوان ما با سرکار خانم دباغ آشنا شوند این مراسم را برگزار کرده است زیرا شخصیت ملی بودند و این شخصیت  باید در دیگر استان ها هم معرفی شود.

 

وی اضافه کرد: خانم دباغ نمونه یک زن مسلمان، همسر و مادر نمونه بودند و دارای هشت فرزند بودند و به عنوان مبارز و چریک در لبنان بودند این بانوی توانمند محافظ شخصی امام در فرانسه بودند و 2 بار هم توسط رژیم شناهنشاهی بازداشت شده و مورد شکنجه قرار می گیرند ولی این شکنجه ها خللی در مبارزه و راه ایشان ایجاد نمی کند.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین اعلام کرد: خانم دباغ اولین زن فرمانده سپاه در همدان بودند و نخستین زنی بودند که با رساندن پیام امام به گورباچف به طور عملی کار دیپلماتیک کردند.

 

وی توضیح داد: ایشان سه دوره نماینده مردم تهران و همدان بودند که این نشان از مقبولیت و اعتماد مردم به ایشان داشت و مدرس دانشگاه علم و صنعت تهران و قائم مقام جمعیت زنان جمهوری اسلامی را بر عهده داشتند و منشا خیرات و برکات در جامعه به ویژه جامعه بانوان بودند.

 

در ادامه استاد دانشگاه بوعلی سینا همدان با اشاره به خاطراتی از زندگی مرضیه حدیدچی (دباغ) اظهار داشت: خانم دباغ در سن 14 سالگی ازدواج کردند، صاحب هشت فرزند شامل یک پسر و هفت دختر بودند و همسر ایشان هم مهربان و دلسوز و سال ها پشت سر ایشان بودند.

 

فرشته ندری ابیانه افزود: خانم دباغ در خانواده ای متدین، مذهبی و با اخلاق زندگی می کردند و خصوصیاتی داشتند که نشان می داد این اعتماد به نفس را دارد که مسئولیت بزرگی را انتخاب کند و وقتی ازدواج کردند از همدان به تهران آمده و در حالی که فرزندان شان کوچک بودند ادامه تحصیل دادند.

 

وی گفت: خانم دباغ حتی درس خواندن را با سختی شروع کرد و با تلاش و جهاد کار را ادامه دارد و متوقف نشد؛ این بانوی متدین یک مجاهد بود به طوری که وقتی در زندان های رژیم شاهنشاهی دخترشان را جلوی چشمان ایشان شکنجه می دادند لب باز نکردند زیرا با خدا عهده بسته بودند.

 

استاد دانشگاه بوعلی سینا همدان خاطر نشان کرد: ایشان مسئولیت های مختلفی را بر دوش داشتند و به ایشان لقب بانوی پولادین داده شد و مستحکم و جسور بودند و آنچه باعث شد مرضیه دباغ به این وضعیت برسد، حکمت بود.

 

وی تصریح کرد: حکمت یعنی شناخت امور آن چنان که هست و انجام امور آن چنان که باید و اگر انسان بشناسد و بر اساس شناخت عمل کند حکیم است و خداوند متعال در قرآن می فرماید به هر کس حکمت داده شده خیر کثیر داده شده است و هر کس به آنچه می داند عمل کند خداوند متعال آنچه را نمی داند به او خواهد آموخت.

 

ندری ابیانه یادآور شد: خانم دباغ بانویی با اخلاق، مخلص و مومن بودند و هر کاری انجام می دادند برای خدا بود.

 

کد خبر 591402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha