پیروی از «ولایت فقیه» عامل قدرتمندی نظام اسلامی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پژوهش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور پیروی از ولایت فقیه را عامل قدرتمندی نظام اسلامی دانست و گفت: دستاورد های انقلاب اسلامی در سطوح مختلف قابل بررسی است و در سطح ملی نظام جمهوری اسلامی دستاورد انقلاب بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، حسین کاشانی پور، مدیرکل آموزش و پژوهش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور شب گذشته (14 آذر) در جمع فرماندهان پایگاه های بسیج ادارات که در تالار مهر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهرکرد برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام صادق (علیه السلام) گفت: «بر خردمند است که نسبت به زمان، شناخت داشته باشد، شأن و منزلت خویش را بفهمد و زبان خود را کنترل کند.»

 

وی بابیان اینکه در روایات بسیاری از اهل بیت (علیهم‌السلام) یکی از صفات برجسته و مهم مؤمنین، خودشناسی و سپس شناخت زمانه بیان شده است، ادامه داد: این روایات را اگر به 2 صورت جزئی و کلان مورد بررسی قرار دهیم مشاهده می‌کنیم که زیر مجموعه این 2 بررسی می توانیم به بسیاری از موارد روز را مورد بازبینی قرار دهیم.

 

کاشانی پور گفت: شناخت زمانه باعث می‌شود که انسان نسبت به محیط اطراف و جامعه پیرامون خود شناخت به دست آورد تا از این راه بتواند لحظه‌ها را بهتر بشناسد و در مواقع حساس صحیح‌ترین تصمیم یا حداقل یکی از بهترین تصمیم‌ها را بگیرد، در غیر این صورت در لحظه‌های تعیین کننده و سرنوشت ساز دچار تردید و اشتباه و غفلت می‌شود.

 

مدیرکل آموزش و پژوهش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در ادامه به دستاورد های انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: دستاورد های انقلاب اسلامی در سطوح مختلف از جمله سطح ملی، منطقه ای، جهانی قابل بررسی است و در سطح ملی نظام جمهوری اسلامی دستاورد انقلاب ما بود یعنی یک دوران دینی در دنیای پست مدرن.

 

کاشانی پور گفت: این نظام دارای ویژگی های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، حقوقی و نظامی است و یک نظامی است که تمام ابعاد مختلف را در دل خود با مبانی مخصوص به خود دارد که با نظام های مرسوم و موجود دنیا متفاوت است.

 

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران در سیاست داخلی خود بر پایه استقلال آزادی، جمهوری اسلامی و در سیاست خارجی بر پایه نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی استوار شده است.

 

مدیرکل آموزش و پژوهش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه مسئله منبع قدرت از مسائل کلیدی، اقتدار یک ملت است، بیان کرد: منابع قدرت در نظام جمهوری اسلامی با منابع قدرت در دیگر نظام های دنیا متفاوت است، نخستین منبع قدرت در نظام جمهوری اسلامی ایران، به این معنا که اگر ما می خواهیم قدرتمند باشیم، تکیه بر خدا و معارف الهی است.

 

کاشانی پور بابیان اینکه سخنان و آموزه های حضرت امام خمینی (ره) در بسیاری موارد به‌عنوان بنیان گذار، معمار این انقلاب و موسس این نظام، روشن گر راه ماست، گفت: به فرموده حضرت امام (ره)«تمام مقصد ما مکتب ما است» و اولین نکته حائز اهمیت تکیه بر خدا و فرامین الهی است.

 

وی ادامه داد: تکیه بر خدا چند ویژگی دارد و آن اینکه نخست راه راست را به ما نشان می دهد، یعنی کسی که به دنبال راه راست و صراط مستقیم است باید سراغ آموزه های الهی برود یعنی ما مبانی فکری مان را بر اساس اندیشه ها و مکاتب غربی نمی گیریم، دوم اینکه از امداد ها و کمک های الهی هم بهره مند می شویم و سومین ویژگی، پیروزی حتمی است، چون که هر کس با خدا عهد ببندد پیروزی از آن اوست و هیچ شکی در این نیست.

 

کاشانی پور گفت: دومین منبع قدرت، تکیه بر توده های مردم و به‌ویژه مستضعفین است و مستضعفین یعنی آنهایی که ضعیف واقع شدند و انسان هایی هستند که شایسته هستند و قابلیت رشد و کمال را دارند ولی بر اثر شرایط محدود و ضعیف واقع شده اند و به قول حضرت امام خمینی (ره) مستضعفین نام گرفتند.

 

وی سومین منبع قدرت را پیروی از ولایت فقیه دانست و افزود: آنچه برای ما قدرت آفرید و ما را به موفقیت رساند، پیروی از ولایت فقیه بود، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی وقایع بی شماری در کشور ما اتفاق افتاد و افراد زیادی به دست عوامل رژیم کشته شدند و همزمان در جای جای نقاط جهان هم اتفاقاتی مشابه در حال انجام بود، ولی آنها موفق به پیروزی نشدند و علت هم عدم بهره مندی از ولایت فقیه و رهبری آگاه و بصیر بود.

 

کاشانی پور بیان کرد: وقتی که یک ملتی در مقابل سختی ها و تهاجمات دشمن بایستد و از مرگ هراسی نداشته باشد و به شهادت در راه خدا ایمان و اعتقاد داشته باشد، این می‌شود یکی دیگر از منابع قدرت تا جایی که فوکویاما می‌گوید: «ولایت پذیری شیعه که بر اساس صلاحیت هم شکل می گیرد، او را تهدید ناپذیر کرده است» در توضیح فنا ناپذیری شیعه می‌گوید: «شیعه با شهادت دو چندان می‌شود، شیعه عنصری است که هر چه او را از بین ببرند بیشتر می‌شود» و جنگ ایران و عراق را مثال می زند. سال ۱۳۶۴ می‌گوید: «این ها فاو را تسخیر کردند می روند کربلا را هم بگیرند، اینها قدس را هم قطعاً می گیرند». پیشنهاد می‌کند که با امتیاز دادن به ایران، جنگ را متوقف کنید.

 

مدیرکل آموزش و پژوهش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور تبدیل تهدید ها به فرصت ها را از دیگر منابع قدرت عنوان کرد و گفت: برای این مورد مثالی که می توان زد، جنگ هشت ساله ملت ایران در برابر تهاجم کشور عراق است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و با تکیه بر خدا و عامه مردم و با پیروی از ولایت فقیه و با روحیه شهادت طلبی، این تهدید را به فرصتی تبدیل کردند که بعد از دفاع مقدس دیگر کسی جرأت ندارد به این مرز و بوم نگاه چپ بکند چه برسد به اینکه بخواهند جنگ را شروع کنند.

 

وی افزود: هر جا نگاه الهی، جهادی و مدیریت بسیجی گونه بر روی کار آمده، آن نقطه، نقطه موفقیت بوده است و هر جایی که ما توانسته ایم تفکر انقلابی، تفکر بسیجی، تفکر ولایی و تفکر پیشرو و الهی را حاکم کنیم، شایسته سالاری را پیاده کنیم، منافع عمومی را به منافع شخصی ترجیح دهیم، همان‌جا به موفقیت های عظیمی رسیده ایم.

 

کد خبر 591562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha