به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، الهه راستگو، در نطق پیش از دستور سیصد و دهمین جلسه شورای شهر گفت: در مشارکت مردمی فقط باید بسترهای اولیه را فراهم کنیم و این خود مردم هستند که در این مسیر حرکت می کنند.
کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: بسترهای اولیه تنها در احصا و معرفی زمینه هایی است که زندگی شهری مان نیاز به مشارکت شهروندانش دارد.
وی با بیان اینکه زمانی که شهروندان احساس کنند حیات شهری به نقش آفرینی های مشارکتی نیاز دارد تصاویری زیبا و به یاد ماندنی خلق می کنند، افزود:
راستگو ادامه داد: در این روزهایی که به جانبازان و معلولان گرانقدر متعلق است ضمن گرامیداشت و ادای احترام بسیار به این عزیزان، به وظایف مدیریت شهری در حوزه خدمت رسانی به جانبازان و معلولان توجهی داشته باشیم.
وی با طرح این سوال که تا کجا مدیریت شهری می تواند خدمت رسانی خود را بگستراند، اظهار داشت: هدف بنده آن نیست که از وظایف و مسئولیت های شهری بکاهم.
وی ادامه داد: قطعا اجرای قوانین ملی و مقررات شهری از جمله قانون جامع معلولین و اقداماتی که در راستای ایجاد شهر دسترس پذیر و مناسب سازی شهری لازم است از اهمیت زیادی برخوردار است اما نکته حایز اهمیت در ارتباط با این مسئله آن است که با بهره مندی از مشارکت شهروندان و حرکت در مسیر داوطلبانه و جهادی ما می توانیم به افق هایی دست یابیم که خیلی از آنها دور از دسترس بودند.
رییس امور مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: ایجاد فضای اجتماعی لازم برای حضور معلولان و فرهنگ سازی در خصوص نحوه مواجهه با آنها دستاوردهای مشارکت همدلانه مردم خواهد بود.
راستگو گفت: این روزها شهرمان بیش از همیشه تشنه عطوفت و مهر و محبت است و این محبت باید در همه عرصه های اجتماعی و فرهنگی جاری باشد که ثمره ارزشمند همدلی و همزبانی را به بار خواهد نشاند.
وی افزود: بروز امید به آینده ای روشن در شهروندان و در نهایت شکل گیری شکل پرامید از حرکت مسئولانه و فعالانه همه مسئولان ایجاد می شود که این نیز در قالب فعالیت های هدفمند، موثر و داوطلبانه مردم نمود پیدا می کند.
وی با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد یکی از مهمترین بسترهای بروز و نمایش مشارکت شهروندان هستند، خاطرنشان کرد: سمن ها به عنوان گروه های مردمی، غیرانتفاعی، غیردولتی و غیرسیاسی می توانند تحولات بسیار خوبی در شهر تهران رقم بزنند.
راستگو ادامه داد: اعتماد به توانمندی های سمن ها و ایجاد بستر مناسب برای نقش آفرینی آنها شهر تهران را دچار تحولات مثبت بسیاری می کند.
وی ادامه داد: همکاری سمن ها با مدیریت شهری رابطه ای برد-برد است که هم برای مدیریت شهری و هم برای سمن ها و در نهایت برای شهر تهران و شهروندان تهرانی مزایای قابل توجهی دارد که مهمترین آن اعتلای کیفیت زندگی در تهران است.
وی با بیان اینکه سمن ها در سه قالب مشخص می توانند به نقش آفرینی در عرصه مدیریت شهری بپردازند، اظهار داشت: نقش مشورتی و تصمیم سازی و مطالبه گری سمن ها، نقش عهده دار شدن انجام امور توسط سمن ها قالب هایی هستند که سمن ها می توانند در عرصه مدیریت شهری بپذیرند.
نظر شما