به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مديريت ارتباطات و امور بين الملل شركت بهره برداري راه آهن شهري تهران و حومه، مراسم پاياني دوره آموزشي سطح B آتش نشاني كاركنان مترو با حضور مدير عامل شركت بهره برداري مترو تهران، مدير عامل سازمان آتش نشاني شهرداري و جمعي از مديران در سازمان آتش نشاني شهرداري تهران برگزار شد.
دكتر احمدي بافنده مدير عامل شركت بهره برداري مترو تهران در ابتداي اين مراسم با بيان اينكه گران قيمت ترين سرمايه گذاري شهرداري و نظام در خدمت به مردم، ساختار مترو است گفت: سرمايه گذاري بسيار زيادي براي مترو تهران هم در زمينه ساخت ابنيه و هم براي تامين تجهيزات صورت گرفته كه آن را تبديل به سازه اي كم نظير در شهر كرده است.
وي با اشاره به اينكه هرقطار مترو 2 هزار نفر را در خود جاي مي دهد و در جابجايي اين جمعيت فشرده رعايت مسائل ايمني و آتش نشاني بسيار مهم است افزود: اين تراكم جمعيت در هيچ نقطه اي از تهران وجود ندارد.
مدير عامل شركت بهره برداري مترو تهران با اشاره به اينكه پيشگيري و ايمني در حوادث بايد صد درصد باشد اظهار داشت: پيشنهاد ما اين است تا دپارتماني براي موضوع ايمني و آتش نشاني در حوزه مترو تشكيل شود تا كمك فراواني در پيشگيري از حوادث در اين شهر زير زميني باشد.
به گفته احمدي بافنده سازه مترو تهران داراي ظرفيت بالقوه در پدافند غير عامل است و در صورت بروز بحران مي تواند يك پناهگاه امن براي مردم باشد، بنابراين دسترسي به ايستگاه ها و مسيرهاي خروج اضطراري از تونل ها بايد در اختيار آتش نشاني و سازمان هاي امدادي قرار گيرد.
وي با اشاره به اينكه ما با نيروي جوان و داوطلب خود مي توانيم در خدمت آتش نشاني باشيم گفت: برخي از تجهيزات مترو مانند هواكش ها و سيستم برق نياز به امنيت بيشتري دارد كه با تشكيل تيم مشترك بين مترو و سازمان ْآتش نشاني مي توان حوادث ناشي از اين تجهيزات را پيش بيني و كنترل كرد.
مدير عامل شركت بهره برداري مترو تهران در پايان سخنان خود نمره مثبتي به فعاليت آتش نشاني در روي زمين و ارتفاع داد و تصريح كرد: اكنون نوبت آن است كه براي شهر زير زميني فكري شود تا به صورت كامل اين منطقه تحت كنترل و امدادرساني قرار گيرد.
در ادامه مدير عامل سازمان آتش نشاني شهرداري تهران نيز با تشكر از مدير عامل و مسئولان مترو تهران اظهار داشت: خوشبختانه تاكنون حادثه و بحران جدي در مترو تهران رخ نداده است اما ما بايد توان خود در پيشگري و مديريت بحران در مترو را ارتقا دهيم.
مهندس سعيد شريف زاده ضمن ارائه پيشنهاد در خصوص در نظر گرفتن پايگاه هاي آتش نشاني ويژه ايستگاه هاي مترو تصريح كرد: غافلگيري مايه سرافكندگي است در حال حاضر كه تجهيزات به روز برندهاي آتش نشاني اروپا در اختيار ما قرار دارد و بايد به طور كامل امنيت شهروندان به خصوص مسافران مترو مورد توجه قرار گيرد.
گفتني است در دوره هاي آتش نشاني ويژه كاركنان مترو 350 داوطلب تمام آموزش هاي لازم در سطح B آتش نشاني را در ده هزار نفر ساعت فرا گرفتند.
در پايان اين مراسم نيز از ده نفر ازنمايندگاني كه در دوره هاي سطح B آتش نشاني شركت كردند تقدير شد.
نظر شما