فعالیت ۵ هزار موسسه قرآن و عترت در کشور/ عضویت ۸۰۰ موسسه در اتحادیه تشکل های قرآنی

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، گفت: در حال حاضر ۸۰۰ موسسه قرآن و عترت در نقاط مختلف کشور عضو اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، صبح امروز(17 آذر) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: اتحادیه تشکل‌های قرآنی و عترت کشور باهدف اتصال بخش مردمی قرآن به حوزه‌های حاکمیتی و نهادهای دولتی در سال ۸۲ تأسیس شد.

 

وی، بابیان اینکه هدف اصلی تأسیس اتحادیه، ارتقای کمی و کیفی مؤسسات و تشکل‌های قرآنی و عترت کشور بوده است، تصریح کرد: در سال ۸۲ حدود ۱۴ موسسه ثبت‌شده در کشور وجود داشت که به با در نظر قرار دادن چشم‌انداز و اهداف بلندمدت اتحادیه و حضور در کانون‌های تصمیم سازی و توجیه مسئولین، شاهد افزایش کمی و کیفی مؤسسات بوده‌ایم.

 

محمدی، بابیان اینکه به حمدالله امروز در حوزه مؤسسات قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیش از 2 هزار موسسه ثبت‌شده داریم، گفت:  همین تعداد موسسه نیز با مجوز سازمان تبلیغات فعالیت می‌کنند و درمجموع حدود ۵ هزار موسسه قرآنی ثبت‌شده در کشور وجود دارد که نشان‌دهنده ارتقاء جایگاه مؤسسات قرآنی نسبت به سال ۸۲  است.

 

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور ، ابراز کرد: با توجه حجم زیاد مؤسسات قرآن و عترت در کشور در چند سال اخیر، تقریباً اداره و حمایت کردن از این مؤسسات، به‌صورت متمرکز و از یک نقطه مرکزی امکان‌پذیر نبود بنابراین تصمیم گرفته شد با مصوبه خود اعضای مجمع عمومی اتحادیه‌های استانی نیز در تک‌تک استان‌های کشور تشکیل شود.

 

وی، بیان کرد: در این طرح، مؤسسات قرآنی استان به دورهم جمع شده و یک مجمع عمومی مؤسسات و تشکل‌های قرآنی تشکیل می‌شود و درواقع مؤسسات یک جمعی را به‌عنوان هیئت‌مدیره اتحادیه قرآن و عترت تعیین  می‌کنند که این روال از سال ۹۲ آغازشده است.

 

محمدی، با اشاره به اینکه استان ایلام جزوه استان‌هایی بوده است این مجمع تشکیل‌شده است، گفت: با توجه به اینکه استان ایلام شرایط ویژه‌ای داشته به دلایل مختلف ازجمله کمبود مؤسسات قرآنی نسبت به آنچه بایدوشاید و همچنین مشکلاتی که در استان وجود داشته و اعتبارات کافی برای فعالیت‌های قرآنی در استان محرومی مانند ایلام وجود نداشته است مقرر شد که اتحادیه تشکل‌های قرآنی در این استان تقویت شود.

 

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور ، افزود: با توجه به  هم‌مرز بودن ایلام با کشور عراق و دروازه عتبات عالیات  و ظرفیت مرز زمینی مهران، آن‌گونه که بایدوشاید مؤسسات قرآنی ارتقا پیدا نکردند و آن‌طور که باید نتوانست به اهداف خود برسد که در چند سال اخیر، خوشبختانه اتفاقات خوبی در استان ایلام افتاد و مؤسسات زیادی در استان ایلام تشکیل شد.

 

وی، تصریح کرد: امروز تعداد این مؤسسات به حمدالله در مجمع عمومی حدود ۲۵ موسسه قرآن و عترت ثبت‌شده حضور خواهند داشت و این جای امیدواری دارد و امروز اتحادیه جدید با اعضای جدید تشکیل می‌شود و بتوانیم یک اتحادیه قوی را در استان ایلام مستقر کنیم که در این زمینه حمایت‌های اداره کل ارشاد و مجموعه شرایطی که فراهم‌شده امید است یک اتحادیه قوی در استان ایلام داشته باشیم.

 

محمدی، بابیان اینکه در حال حاضر در همه استان‌های کشور اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت وجود دارد، گفت: در سال ۹۴ در تمام استان‌های کشور اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت تشکیل‌شده  است،  حدود ۲0۰۰ قرآن و عترت ثبت‌شده در کشور داریم که همه آن‌ها تقاضای عضویت در اتحادیه تشکل‌های قرآنی را داشته‌اند.

 

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، یادآور شد: با توجه به شرایطی که در راستای پذیرش این مؤسسات در اتحادیه تشکل‌های قرآنی ازجمله گذشتن دو سال از فعالیت این مؤسسات، ساختارمند بودن، داشتن هیئت‌مدیره منسجم، باعث شده است که از این تعداد مؤسسات ثبت‌شده در حال حاضر ۸۰۰ موسسه در سراسر کشور عضو تشکل‌های قرآن و عترت باشند.

 

وی، در پایان خاطرنشان کرد: با تشکیل هیئت رسیدگی به مؤسسات قرآنی که همه دستگاه‌های مرتبط در ذیل آن قرار دارند و فعالیت می‌کنند باعث شده که در بحث کلان فعالیت‌های قرآنی همسو شده، تعامل مفید و سازنده‌ای بین دستگاه‌های فرهنگی و دینی فعال در بحث فعالیت‌های قرآنی صورت گیرد.

کد خبر 592403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha