به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، رحمت الله صادقی، فرمانده سپاه نینوای گلستان، امروز (25 آذر) در نخستین اجلاسیه ملی چهار هزار شهید استان گلستان که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک هفته وحدت گفت: گلستان با جمعیتی یک میلیون و 900 هزار نفر 60 درصد تشیع و 40 درصد تسنن، اقوام با لهجه های مختلف از لر، ترک، کرد، بلوچ، سیستانی، فارس، ترکمن و ... همه در عین وحدت در نظام اسلامی و در سایه رهبری های مقام معظم رهبری به معاش و تولید مشغولند.
وی افزود: تقدیم 600 شهید اهل سنت از چهار هزار شهید استان گلستان، مصداق وحدت و همدلی در این استان است.
سردار صادقی اظهار کرد: مهمترین سرفصل افتخارات این استان، از سال های 41 و 42 شروع شد. مردم این استان به (رحمه الله علیه) فرمان امام و هدایت های مقام معظم رهبری، حماسه های بزرگی از جمله قیام 5 آذر آفریدند که به تازگی این حماسه از شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یکی از رویدادهای شاخص در تقویم ملی به ثبت رسیده است. مردم این استان در همه پرسی سال 57 نیز حضور گسترده ای داشتند و پس از آن نیز در تمامی صحنه ها حضوری موثر و فعال داشتند. در سال 88 نیز مردم این استان در مقابل فتنه جبهه باطل مردانه ایستادند و مردانه از کیان انقلاب آن هم یکروز زودتر از 9 دی، دفاع کردند.
وی بیان کرد: فداکاری های مردم این استان در دفاع مقدس ایفا شد، مردم گلستان با حضور در مناطق عملیاتی در قالب لشکر 30، لشکر 25 کربلا و یگان پیاده نام نیکی از خود بر جای گذاشتند. مردم گلستان از سال 61 تا 65 نیز نقش پر رنگی در بازسازی خسارت های جنگ در مناطق مختلف داشتند.
فرمانده سپاه نینوای استان اظهار کرد: به فضل الهی درب جهاد و شهادت هم چنان باز بوده است. ده ها شهید و جانباز در عرصه های امنیتی و تروریستی و مبارزه با مواد مخدر بویژه در سال های اخیر 49 شهید در فاجعه منا و 10 شهید مدافع حرم تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
وی گفت: از چهار هزار شهید استان 2 هزار و 333 نفر آنان از بسیجیان و پاسداران، یک هزار و 257 نفر از ارتش، 277 نیروی انتظامی، 66 شهید ترور و 49 شهید منا داریم.
سردار صادقی افزود: سرگذشت پژوهی سه هزار و 929 شهید انجام و 45 هزار برگ سند، 55 هزار قطعه عکس، هزار و 100 دقیقه فیلم، دو هزار و یک ساعت فایل تصویری از رزمندگان در مناطق عملیاتی تهیه شده است. همچنین در این مدت 117 کتاب در قالب تاریخ، شعر، داستان، خاطره و رمان در حوزه های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهیه شده است که 10 اثر با موضوع انقلاب اسلامی و 6 اثر با موضوعات راهبردی دفاع مقدس و بقیه نیز با موضوع خاطرات سرداران و امیران و عملیات های دوران دفاع مقدس تألیف شده است.
وی به دستاوردهای پژوهشی این اجلاسیه هم اشاره کرد و گفت: 42 طرح پژوهشی، 66 پایان نامه با موضوع ایثار و شهادت تهیه شده که از 6 پایان نامه نیز در حوزه ادبیات مقاومت و پایداری حمایت شده است.
سردار صادقی خاطرنشان کرد: چهار هزار و 301 دقیقه تولید برنامه های تلویزیونی با موضوع ایثار و شهادت، 9 هزار و 35 دقیقه برنامه رادیویی تهیه و پخش شده است. علاوه براین بیش از هزار و 400 یادواره شهدا در بخش ها شهرستان ها و پایگاه های مقاومت در سالجاری برگزار شده است.
وی به دیدار از خانواده های شهدا هم اشاره کرد و گفت: دیدار با خانواده های شهید و 500 جانباز بالای 70 درصد استان از شهریورماه در استان در حال اجراست. هم چنین برای خانواده های نیازمند نیز بسته های معیشتی که هدیه چهار هزار شهید به این خانواده هاست در روز شنبه و در روز میلاد پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) انجام می شود.
سردار صادقی خاطرنشان کرد: جشنواره ملی علمی با عنوان ایثار و شهادت، برگزاری کرسی های آزاداندیشی، برگزاری المپیاد ورزشی با محوریت شهدای مدافع حرم، در نظر گرفتن زمین برای ساخت دهکده مقاومت، احداث یادمان شهدای گمنام در 15 نقطه، ایجاد بوستان شهید در مساحت 20 هکتار و غرس 16 هزار نهال، نصب تندیس برخی از سرداران شهید و ساخت تندیس ویژه اجلاسیه از جمله اقدامات مهم در این بخش بوده است.
وی ادامه داد: برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه، کنگره شهدای دانشجو، نمایش رزم فرهنگی، کنگره شهدای اهل سنت، کنگره شهدای طلبه و روحانی، آیین نصب پرچم، کنگره شهدای کارمند، کرسی تلاوت نور،گردهمایی رزمندگان دفاع مقدس، همایش اسوه های صبر، دعای کمیل، دعای ندبه، در راستای اجلاسیه در استان برگزار شد.
نظر شما