۱۲ اثر به سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی ارسال شد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) گفت: تاکنون ۱۲ اثر به دبیرخانه سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی ارسال شده است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، نیره کاشی گفت:با آغاز ثبت نام از داوطلبان شرکت در سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) تاکنون ١٢ مورد ثبت نام در این جشنواره صورت گرفته و دو کرمانی به عنوان اولین افراد نام خود را در فهرست این داوطلبان ثبت کردند.

 

وی گفت:ثبت نام از داوطلبان برای حضور در این جشنواره از بیستم آبان آغاز شده و تاکنون ١٢ نفر از استانهای مختلف از طریق سامانه مربوطه ثبت نام کرده اند.

 

کاشی با بیان اینکه استان خراسان رضوی با چهار مورد ثبت نام تاکنون بیشترین تعداد ثبت نامی را داشته است اظهار داشت: استانهای کرمان و تهران با دو مورد و استانهای چهارمحال و بختیاری، خوزستان، اردبیل و زنجان نیز تاکنون یک مورد ثبت نام در سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی داشته اند.

 

سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) همزمان با ایام ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) و دهه کرامت مردادماه سال آینده در سه بخش داستان بلند و رمان، داستان کوتاه و داستان کوتاه کوتاه برگزار می شود.

 

اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیتهای فرهنگی و ادبی مرتبط با سیره اهل بیت (ع) و گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار حوزه فرهنگ رضوی و کمک به انتشار گسترده تر این عرصه معنوی را از اهداف برگزاری این جشنواره ملی ،  سبک زندگی امام رضا (علیه السلام) شامل سیره، رفتار و روایات، تعالیم و آموزه های اقتصادی امام رضا (علیه السلام) ،تأثیر هجرت امام رضا (علیه السلام) و همچنین وجود مضجع شریف و نورانی آن حضرت، خاندان امام رضا (علیه السلام) و اصحاب و یاران امام رضا (علیه السلام) با تأکید بر ابناء الرضا (علیه السلام) ،تأثیر زیارت امام رضا (علیه السلام) در فرهنگ عمومی و ارتقاء بُعد معنوی و سالم سازی جامعه، امام رضا (علیه السلام) و فرهنگ خدمت رسانی، امام رضا (علیه السلام) عالم خاندان رسول از جمله اهداف و محورهای این جشنواره اعلام شده است.

 

اطلاع رسانی و فرآیند ثبت نام و ارسال اثر از طریق تارنمای شمس توس به نشانیsemnan.shamstoos.ir و portal.shamstoos.ir انجام می شود و بیست و سوم خرداد ٩٦ مهلت ثبت نام و ارسال آثار اعلام شده و داوری آثار از اول تیرماه ٩٦ و اختتامیه جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) نیز چهارم و پنجم مردادماه ٩٦ همزمان با دهه کرامت برگزار می شود.

 

دبیرخانه این جشنواره به آدرس سمنان- بلوار قدس- مجتمع فرهنگی هنری کومش و نمایندگی بنیاد امام رضا (علیه السلام) دبیرخانه دائمی جشنواره ملّی داستان رضوی با شماره تلفن مستقیم ٣٣٣٤٠٨٥١-٠٢٣ ، شماره نمابر ٣٣٣٤٠٨٥١-٠٢٣، سامانه پیامکی جشنواره به  شماره   ٣٠٠٠٧٥٤٦٠٠٠٥٦٧  و مجتمع فرهنگی هنری کومش ٣٣٣٢٠١١٢-٠٢٣ برای همکاری و ارائه اطلاعات آماده همکاری علاقه مندان به شرکت در سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) است.

 

آغاز برنامه کتاب گردی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از میامی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با حضور در کتابخانه الغدیر میامی، برنامه کتاب‌گردی خود را در این استان آغاز کرد.

 

محمدرضا سوقندی در بازدید از کتابخانه عمومی الغدیر شهر میامی، از نزدیک با فعالیت این کتابخانه آشنا شد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان سمنان با تاکید بر اهمیت به مطالعه کتاب و کتابخانی گفت: کتاب به‌عنوان منبعی که حاوی معارف بشری است و اذهان انسان را برای خوب فهمیدن، بهتر اندیشیدن و در موضع صحیح‌تر قرار گرفتن آماده می‌کند.

 

وی افزود: باید تلاش شود تا فرهنگ مطالعه در جامعه بیشتر شود و نهاد خانواده بهترین فضا برای فرهنگ‌سازی است.

 

کمال ترابیان، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان میامی نیز با قدردانی از حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان سمنان گفت: یک هزار و ۶۷۷ نفر در کتابخانه‌های شهرستان میامی در سه کتابخانه فعال در میامی، فرومد و حسین‌آباد این شهرستان فعالیت دارند و دو کتابخانه دیگر در روستاهای نردین و جودانه در حال راه‌اندازی است.

 

رضا مهدیان، سرپرست نمایندگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی ، برنامه کتاب‌ گردی را در دستور کار خود قرار داده است و شهرستان میامی به‌عنوان آغاز این برنامه است.

 

دستاوردهای انقلاب اسلامی با زبان هنر ارائه شود

امام‌ جمعه میامی با تاکید بر اهمیت فرهنگ و هنر خطاب به هنرمندان گفت: در قالب هنر و با ظرافت خاص دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارید.

 

حجت الاسلام قربانعلی صفایی پور در نشست سرپرست و روسای انجمن‌های فرهنگی هنری اداره فرهنگ وارشاداسلامی شهرستان میامی با وی افزود: نقش فرهنگ و توجه به این مقوله باید به‌روز مورد توجه بیشتری قرار گرفته و به جایگاه واقعی خود برسد.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان میامی گفت: یکی از راهکارهای انتقال دستاوردهای انقلاب اسلامی فرهنگ و هنر است که جایگاه و اهمیت این حوزه را نشان می‌دهد.

 

صفایی پور گفت: عفاف و حجاب، شجاعت، ایثار، مقاومت، صبر، توجه به فرایض دینی، سبک زندگی اسلامی و ... از محورهای مهم این اداره است که باید در قالب فرهنگ و هنر به جامعه نشان داده شود.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان میامی به اهمیت شعر در جامعه اشاره ‌کرد و افزود: شعر با محتوا و هدفمند می‌تواند تأثیرگذاری فراوانی در جامعه داشته باشد.

 

امام‌جمعه میامی گفت: اگر در حوزه فرهنگ و هنر به‌درستی فعالیت شود، می‌توانیم آینده درخشان و سرشار از انرژی را در جامعه مشاهده کنیم.

 

وی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی گفت: تلاش، پشتکار و علاقه‌مندی در حوزه فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی قابل‌تقدیر است.

 

سرپرست نمایندگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی گفت: امروز انجمن‌های فرهنگی و هنری بازوان قدرتمند اداره هستند.

 

رضا مهدیان افزود: با همکاری و تعامل خوب در بین انجمن‌های فعال در شهرستان میامی امروز شاهد رشد و شکوفایی در حوزه فرهنگ و هنر شهرستان میامی هستیم.

 

وی افزود: در حال حاضر هشت انجمن فعال در این اداره فعالیت داشته و مبانی فعالیت آن‌ها بر اساس آموزش بوده است.

 

برخی از مسئولین انجمن‌های فرهنگی هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی به بیان برنامه‌ها و دیدگاههای خود پرداختند.

 

دیدار استاندار سمنان با سازنده ظریف ترین خشت سفالی جهان در مهدیشهر

استاندار سمنان با حضور در منزل استاد حبیب دانایی فرد، هنرمند سفالگر مهدیشهری ضمن بازدید از مجموعه فعالیت های هنری این هنرمند با وی گفتگو کرد.

 

محمدرضا خباز در این بازدید گفت: آثار هنری استاد دانایی فرد دارای برجستگی خاص و منحصر به فردی است.

 

وی، عشق و علاقمندی استاد دانایی فرد را به هنر سفالگری مثال زدنی توصیف کرد و گفت: تقریبا تمامی آثار استاد دانایی فرد در حوزه سفال اگر نگوییم در دنیا بی نظیر است لااقل کم نظیر است.

 

خباز، اثر قرآنی سفالین استاد را مبهوت کننده خواند و گفت: زیبایی و جذابیت این اثر هنری مقدس به قدری است که بیننده در نگاه اول پی به عشق ، ایمان و معنویت خالق آن برده و اوج هنر و ذوق را در آن مشاهده می کند.

 

استاندار سمنان با یادآوری لزوم حمایت از هنرمندان ابراز امیدواری کرد:با مساعدت دستگاههای ذیربط شاهد آن باشیم که ۲۹ جزء باقی مانده از این اثر هنری نیز همچون جزء اول که با سرانگشت خلاق و هنرمندانه استاد دانایی فرد به معرض دید عموم قرار گرفته به مرحله ی اجرا و تولید درآمده و این اثر هنری بی نظیر تکمیل گردد و شاهد ماندگار ترین فعالیت قرآنی باشیم.

 

استاد حبیب دانایی فرد اهل و ساکن شهرستان مهدیشهر و خالق آثاری بی نظیر همچون ظریف ترین خشت سفالی جهان منقش به زیارت عاشورا، بزرگترین بشقاب سفالین جهان و خشت امام رضا (علیه السلام) و ... است.

 

کد خبر 594819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha