حمایت از برگزیدگان جشنواره فیلم رضوی به‌ نفع آینده سینمای دینی است

‌تهیه‌کننده«آسمان هشتم» گفت: نباید به جشنواره فیلم رضوی تنها به عنوان یک ویترین نگاه کرد که مزین به نام مبارک علی بن موسی‌الرضا (ع) است بلکه باید برای رسیدن به مفاهیم دینی در سینما، هدفمند عمل کرد.

‌به گزارش خبرگزاری شبستان، جمال شورجه تهیه کننده و کارگردان، درباره تولید آثار با رویکرد پاسداشت جایگاه و مقام امام هشتم (ع)، گفت: سینمای ایران آنطور که شایسته مقام حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) است، نتوانسته به ایشان خدمت کند و ما نتوانسته‌ایم آنطور که شایسته است، سیرو سلوک، سیره و روش زندگی آن حضرت و پیام‌های ایشان را به زبان تصویر ترجمه کنیم. متاسفانه در خصوص زوار آن حضرت که عاشقانه و با اشتیاق به بارگاه ایشان مشرف می‌شوند هم نتوانسته‌ایم فیلم‌‌های مناسب و شایسته‌ای تولید کنیم.


وی در ادامه افزود: متاسفانه سینمای ما با این مفاهیم بیگانه است و تغییر ذائقه‌ای که در مخاطبان سینما صورت گرفته است مخاطب را با این نوع مفاهیم بیگانه کرده است. تاسف بیشتر معطوف سرگروه‌های سینمایی است که نسبت به نمایش این نوع آثار ارزشمند دینی و انقلابی تمایلی از خود نشان نداده و سازندگان آثاری با مضامین دینی و انقلابی با مشکل نمایش فیلم‌شان مواجه هستند.


شورجه در ادامه گفت: ارگان‌ها و نهادهای مختلف باید از این بخش سینما حمایت کنند تا مردم ترغیب به حضور در سالن‌های سینما و دیدن آثاری از این دست شوند تا فرهنگ دینی و معنوی اشاعه و گسترش یابد.
 

شورجه درباره اهمیت برگزاری جشنواره رضوی و ترغیب هنرمندان به ساخت آثاری از این دست توضیح داد: اگر جشنواره با یک برنامه‌ریزی و سیاستگذاری درست برگزار شود، قطعاً مؤثر و مثمرثمر خواهد بود.


وی خاطرنشان کرد: نباید به جشنواره تنها به عنوان یک ویترین نگاه کرد که مزین به نام مبارک علی بن موسی‌الرضا (ع) است زیرا در این صورت، حرکت مثبت و سازنده‌ای صورت نگرفته است. جشنواره‌ها باید برای رسیدن به مفاهیم دینی در سینما، هدفمند برگزار شوند تا به نتایج مثبت و ارزشمندی دست یابیم.


بنا بر گزارش ستادخبری جشنواره فیلم رضوی، وی پیشنهاد داد: به عقیده من باید بخشی از جوایز جشنواره رضوی به حمایت از کارگردان، نویسندگان فیلمنامه و تهیه‌کنندگان برگزیده جشنواره، برای تولید آثار دیگری با مضامین دینی اختصاص یابد و نباید هنرمندانی که در این راه زحمت می‌کشند و آثار درخور توجه تولید می‌کنند را رها کرد. آنها را هم باید در زمینه تولید حمایت نمود و هم در زمان اکران.


وی در پایان گفت: با این نوع حمایت است که می‌توان توقع داشت تا سینمای ما آرام آرام به سمت سینمایی با مضامین دینی و ارزشی سوق پیدا کند، سطح سلیقه مخاطب ارتقاء یابد و قشری از مردم که به سینما نمی‌روند با حمایت ارگان‌ها و نهادها به دیدن آثار درخور توجه، تشویق و ترغیب شوند و با سینما آشتی کنند چرا که جامعه ما نیازمند به ترویج و اشاعه فرهنگ معنوی است.
ششمین دوره جشنواره فیلم رضوی طی روزهای 11 تا 14 مهرماه 1390 در شهر تهران برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 59525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha