به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، سیدضیاءالدین حزنی دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه مهمترین ماموریت سپاه دفاع و امنیت در کشور است گفت: محرومیت زدایی نیز به عنوان یکی از ماموریت های سپاه در مردم یاری و مردم نوازی و ماموریت های دیگر این سازمان افزوده شده است.
وی با اشاره به مناطق محروم و اقداماتی که سپاه در این مناطق انجام می دهد گفت: 80 درصد از پروژه های سپاه کوچک و زودبازده، عام المنفعه و فاقد پیچیدگی فنی و مهندسی است.
سردار حزنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت سپاه در امر ساخت مسجد و همکاری با حوزه های علمیه در جهت محرومیت زدایی تصریح کرد: اقتصاد بودن قیمت پروژه ها استحکام در ساخت سازه ها از دیگر مشخصات و دیگر ویژگیهای پروژه های محرومیت زدایی سپاه است.
وی در مورد اهداف پروژه های محرومیت زدایی افزود: رشد اقتصاد مقاومتی، کمک به کاهش فقر، ایجاد محبوبیت برای نظام جمهوری اسلامی، ترمیم خرابی ها و آبادانی کشور، حل مشکلات مردم محروم و ستمدیده و ایجاد بارقه امید و نشاط در مردم و همچنین نمایش شکوه نظام از اهداف پروژه های محرومیت زدایی سپاه است.
وی ادامه داد: سپاه در این پروژه ها با همه کسانیکه بتوانند در این امر مشارکت داشته باشند همکاری می کند که از جمله این بخشها قرارگاه خاتم الانبیا، سپاه، نیروی زمینی سپاه، نیروی دریایی سپاه، نیروی هوا و فضای سپاه با تمام رده ها و تابعه آن در کشور و همچنین گروههای جهادی طلاب، دانش آموزی مساجد، دهیاریها در روستاها، ائمه جمعه و جماعات و برخی فرمانداران و بخشداران همکاری می کند.
سردار حزنی گفت: براساس آمار 9 میلیون نفر در کشور در حاشیه شهرها زندگی می کنند و 75 درصد از زندانیان حاشیه نشینان شهرها هستند.
سردار حزنی اظهار کرد: تا به امروز سپاه در بخش محرومیت زدایی 34 هزار و 312 پروژه در بخشهای مختلف مسکن مددجویی، خانه عالم، خانه بهداشت، آب خیزداری، جاده، مدرسه، گلخانه در بخش اشتغال زایی، موج شکن و سایر امور آموزشی و بهداشتی و درمانی به انجام رسانده است.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه تصریح کرد: برای ساخت هر موج شکن در حدود 5/3 تا 5 میلیارد هزینه شده است و در حدود 5 هزار و 42 مسکن مددجویی و 6 هزار و 793 مسجد در آمار پروژه های محرومیت زدایی توسط سپاه ساخته شده است.
وی با اشاره به تاسیس بیمارستان های صحرایی در سیستان و بلوچستان و 7 استان دیگر افزود: صد دهستان و سه هزار 455 روستا به عنوان الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت در پروژه های محرومیت زدایی قرار دارند.
وی با اشاره به فعالیت محرومیت زدایی سپاه در حاشیه شهر مشهد و اهواز تصریح کرد: در مناطق محروم 4 هدف زیرساخت، اشتغال با توجه به شرایط محیط، سلامت و مسایل فرهنگی دنبال می شود.
مشکلات عمده مردم در مناطق محروم بیکاری، اعتیاد و طلاق و حاشیه نشینی است.
وی اظهار کرد: محرومیت زدایی قبلاً در قرارگاه خاتم الانبیا و قرارگاه قرب کوثر دنبال می شد که در شعاع 70 کیلومتری پروژه های سپاه اقدامات محرومیت زدایی را انجام می داد و سپس با تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی قریب به سه سال است که در مناطق صعب العبور خدمات محرومیت زدایی را انجام می دهد.
وی با بیان اینکه 97 درصد روستاهای ایران دارای برق هستند اظهار کرد: این آمار نشان می دهد که برق رسانی به روستاها به خوبی انجام داده شده این امار در امر خدمت رسانی باید در سایر بخشها همچون بهداشت، آموزش و پرورش و سلامت نیز دنبال شود سپاه همیشه خود را در کنار مردم و در متن مردم می داند و برای رفع محرویم زدایی در مناطق محروم از هیچ تلاشی کوتاهی نمی کند.
نظر شما