به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد به نقل از روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری حجت الاسلام یدالله رحمانی، مدیر حوزه های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، در نشست مشترک با مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه این استان که در راستای تقویت و گسترش هر چه بیشتر همکاری و هماهنگی مدیران مدارس علمیه خواهران و مسئولان بسیج طلاب و روحانیان استان برگزار شد، گفت: به یقین گسترش این همکاری ها یک ضرورت غیرقابل انکار است چراکه رسالت هر دو مجموعه در یک راستا است.
وی بابیان اینکه دفاع از انقلاب و ارزشهای اسلامی حول محور ولایت فقیه مهمترین رسالت این دو نهاد انقلابی است، تصریح کرد: به یقین همکاری و هماهنگی بین سپاه و حوزه های علمیه نقش مهمی در صیانت از آرمان های نظام اسلامی دارد.
حجت الاسلام رحمانی با اشاره به اینکه توجه به آرمانهای انقلاب اسلامی و روحیه ولایتمداری در حوزه های علمیه خواهران بی نظیر است، افزود: یکی از تأکیدهای مستمر رهبر معظم انقلاب برای اداره کشور استفاده از فرهنگ بسیج در همه امور است که این مهم در حوزه های علمیه خواهران جزء اولویت ها است.
وی با اشاره به نقش سپاه و خصوصا نمایندگی ولی فقیه در این مجموعه انقلابی و نورانی در دفع خطر نفوذ به کشور از سوی دشمن، ابراز کرد: توجه به خطر نفوذ در شرایط فعلی یکی از مهمترین تأکیدهای رهبری در سالهای گذشته بوده است که الحق سپاه پیشتاز در این بحث است و با وجود نمایندگی ولی فقیه در سپاه می توان گفت در زمینه نفوذ دشمن نگرانی در کشور وجود ندارد.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری در ادامه با تشریح وضعیت گذشته و حال حوزه های علمیه خواهران این استان خاطرنشان کرد: تا قبل از سال 90 چهار مدرسه علمیه در این استان فعالیت داشتند که تحت مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان اداره می شدند؛ در سال 90 با پیگیریهای آیت الله ناصری، نماینده سابق ولی فقیه در این استان، مدیریت حوزه های علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری مستقل شد و این آغازی برای رشد همه جانبه بود.
این مقام مسئول بابیان اینکه بنده مدیریت حوزه علمیه خواهران این استان را با چهار مدرسه علمیه و 237 طلبه تحویل گرفتم، افزود: امروز به حول و قوه الهی، هشت مدرسه علمیه و یک مرکز تخصصی در استان با یک هزار و 95 طلبه در حال تحصیل فعالیت دارند که این آمار نشان دهنده رشد چند برابری در همه زمینه ها است.
حجت الاسلام رحمانی با اشاره به اینکه مرکز تخصصی این استان شامل طلاب سطح سه حوزه است، ابراز کرد: در این مرکز تخصصی سه رشته تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول و اخلاق و تربیت اسلامی تدریس می شوند که ظرفیت پذیرش این مرکز برای سال تحصیلی جدید رشد ۶۵ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه در حال حاضر ۵۴۶ طلبه فارغ التحصیل خواهر در مرکز دانش آموختگان استان سازماندهی شده اند، گفت: در حال حاضر نزدیک به یک هزار نفر از کسانی که در مدارس علمیه خواهران استان درس خوانده اند و فارغ التحصیل شده اند، مقیم استان هستند که این تعداد نشان می دهد در حال نزدیک شدن به نرم کشوری یعنی به ازای هر یکصد نفر خانم یک طلبه باشد، هستیم.
نظر شما