هنر موجب رشد و شکوفایی اقشار مختلف جامعه و علاقمندان می شود

خبرگزاری شبستان:رئیس دانشگاه علوم پایه زنجان گفت: اگر از بُعدی به نام زیباشناسی دین به موضوع نگاه کنیم به وضوح شاهد جذب اکثریت جامعه در هر قشری به دین و زیبایی‌های دین خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان زنجان، بابک کریمی، ریاست دانشگاه علوم پایه زنجان در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه آثار خوشنویسی دکتر علی عبدالحسین زاده در دانشگاه علوم پایه گفت: آثار موجود در نمایشگاه با توجه به ابعاد کارها و خلاقیت‌های هنری نشان دهنده قابلیت و کوشش بسیار خالق این آثار است.

 

کریمی اظهار کرد: آثار بسیار زیبا و خلاقانه هستند بویژه از این جهت که تلفیقی از هنر، احادیث و قرآن می باشد که به همین سبب در فضای نمایشگاهی جنبه معنوی با ارزشی حاکم است.

 

وی گفت: ما به عنوان مسئول یک نهاد فرهنگی و آموزشی از این سبک کارها که موجب افزایش تعامل بین هنرمندان و دانشجویان و یا تعامل بین حوزه های دینی و دانشگاه با محوریت هنر می شود بسیار استقبال می کنیم، افزون بر این که حضور هنر در هر زمینه ایی سبب رشد و شکوفایی اقشار مختلف جامعه و علاقمندان می شود.

 

کریمی افزود: اگر از بعدی به نام زیباشناسی دین به موضوع نگاه کنیم به وضوح شاهد جذب اکثریت جامعه در هر قشری به دین و زیبایی‌های دین خواهیم بود.

 

ریاست دانشگاه علوم پایه زنجان گفت: من خودم یک معلم هستم و تجربه بنده این را نشان می دهد در مواقعی که با دانشجویان در چارچوب دین و مذهب با بعد زیباشناسی دین به تعامل می رسید این جوانان بیشتر جذب دین و دیدگاه‌های مذهبی می شوند که قطعا به دلیل تأثیر شگرف زیبایی‌های هنر است.

 

علی عبدالحسین‌زاده با 35 سال سابقه فعالیت در کتاب نویسی و برپایی نمایشگاه هفدمین نمایشگاه انفرادی خود را چهارم دی ماه در دانشگاه علوم پایه زنجان برپا کرد.

 

وی درباره نمایشگاه خود گفت: در این نمایشگاه 20 اثر برای اولین بار و در مجموع 44 اثر خوشنویسی در معرض بازدید عموم علاقمندان قرار گرفته است.

 

عبدالحسین‌زاده، خالق آثار خوشنویسی ادامه داد: غالب آثار به نمایش گذاشته شده در نمایشگاه دارای مضامین مذهبی و قرآنی می باشد و این ویژگی، این نمایشگاه را از دیگر نمایشگاه‌ها متمایز کرده است.

 

این خوشنویس در ادامه بیان کرد: همه آثار به خط ثلث است اما در بین آنها آثاری از گرافیک هم به چشم دیده می شود.

 

کاتب قرآن کریم بر روی چرم طبیعی به ارائه این اثر برای اولین بار در این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: آثار موجود در این نمایشگاه تلفیقی از آثار با خط ثلث و گرافیک است.

 

عبدالحسین زاده خوشنویسی نستعلیق را نزد استاد نوری و خط ثلث را از محضر استاد عبدالرضایی و استاد مقدم و استاد رضائیان فرا گرفته است.

 

گفتنی است؛ دکتر علی عبدالحسین‌زاده کاتب قرآن کریم، صحیفه سجادیه و کاتب قرآن کریم بر روی چرم می باشد.

 

لازم به یادآوری است، نمایشگاه آثار خوشنویسی دکتر علی عبدالحسین‌زاده از چهارم لغایت یازدهم دی ماه به مدت شش روز در دانشگاه علوم پایه به همت حوزه هنری و با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه برای بازدید عموم علاقمندان دایر می باشد.

 

 

کد خبر 597072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha