به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، صبح امروز ( 7 دی) ریاست اداره آموزش و پرورش و رئیس اداره سواد آموزی شهرستان جیرفت به مناسبت سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی با امام جمعه شهرستان دیدار کردند.
در این جلسه ابتدا فریدون مشایخی رئیس اداره سواد آموزی جیرفت گفت: نهضت سواد آموزی در تاریخ ( 7 دی ) سال 58 به دستور حضرت امام رضوان الله تشکیل شد.
وی افزود: هدف از تاسیس نهضت سواد آموزی با سواد کردن افراد و اقشار مختلف جامعه است.
رئیس اداره سوادآموزی جیرفت عنوان کرد: به طورکلی فرایند با سواد کردن افراد طی 3 مرحله انجام می شود که در مرحله اول افرادی که دارای بی سوادی مطلق هستند، آموزش داده می شوند و پس از آموزش 400 ساعته، در صورت قبولی در آزمون به آنان گواهی پایان دوره سوم ابتدایی داده می شود.
به گفته وی در مرحله انتقال پس از آموزش 800 ساعته که 600 ساعت آن حضوری است، در صورت قبولی در آزمون به آنان مدرک دوره ششم ابتدائی اعطا می شود.
مشایخی اظهار داشت: دروه تحکیم نیز سومین دوره در نهضت سوادآموزی است که به افرادی اطلاق پیدا می کند که وقت کافی ندارند در کلاس ها حضور پیدا کنند که در این دوره 200 ساعت آموزش ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه در دوره انتقال، 600 نفر و در دوره تحکیم 200 نفر تحت پوشش قرار دارند، بیان داشت: بیش ار 95 درصد افراد تحت چوشش نهضت، شامل جمعیت روستایی هستند.
رئیس اداره سوادآموزی جیرفت افزود: آموزش دهندگانی که با نهضت سواد آموزی همکاری می کنند، در صورت ارائه فراخوان استخدامی در الویت قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: به ازای آموزش هر فرد در دوره سوادآموزی، 680 هزار تومان پرداخت می شود و جهت انگیزه دادن به افراد بی سواد به هر نفر 139 هزار تومان پرداخت می شود.
مشایخی ادامه داد: این مبلغ به افراد بی سواد فقط در مرحله سوادآموزی داده می شود.
نظر شما