توضیح المسائل رسانه تدوین می شود

خبرگزاری شبستان:مدیر کل پژوهش های اسلامی صدا و سیماگفت: یکی از پروژ هایی که در دست اقدام مرکز پژوهش ها تدوین توضیح المسائل رسانه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازقم، حجت الاسلام والمسلمین علی نهاوندی  در دیدار جمعی از مسئولان مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما با آیت الله اعرافی که در مرکز مدیریت حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: بیش از 78درصد مردم تقویم مذهبی و اطلاع سطوح مختلفی دینی خودشان را از طریق رسانه ها، نشریه ها، اعم از تلویزیون کتاب، رادیو و نشریه بدست میارند که در این حوزه سهم بسیار قابل توجه و زیادی است.


حجت الاسلام نهاوندی با بیان اینکه عموم این مطالبات بر پایه اموزش های دینی است، افزود: گرایش جوانان ما بر خلاف تلقی عمومی به حوزه های دینی و مباحث دینی و نیاز های دینی بسیار پر رنگ است این را بگذاریم بر پایه حجمه و کانون های تاثیر گذار فکری فرهنگی بیگانه و همچنین شبهاتی که در داخل کشور در ابعاد مختلف خودش عرضه می شود وماموریت های که رسانه ملی بویژه درحوزه پشتیبانی محتوا و تولید دنبال میکند.


وی اذعان داشت: مواردی که می تواند در تولید محتوا و پیام به دنبال داشته باشد عبارت از انتقال ایمان روشن بینانه، اخلاق فاضله، ایجاب افکار عمومی به سمت و سوی لایه های دینی ، دشمن شناسی ،الگو گیری از سر منشاهای فکری قابل اتکا ، گفتمان سازی تولیدی وجریان سازی دینی که اینها زیر مجموعه های اون محورهای اصلی و کلانی است که مقام معظم رهبری تاکید داشته اند.


مدیر کل اداره کل پژوهش اسلامی گفت:در سال 73 به دستور مقام معظم رهبری در صداو سیما مجموعه ای تشکیل شد،با هدف حلقه وصل بین حوزه و رسانه که تولید محتوا و ادبیات دینی ،ارتقا سطح کیفی رسانه ای متناسب با شاخص های دینی و مذهبی بهره مندی از کارشناسان حاذق حوزوی دردستور کار قرار گرفت.


حجت الاسلام نهاوندی با اشاره به اینکه این مجموعه اثار بسیار زیاد و قابل توجهی از خود برجای گذاشته، تصریح کرد: انتشار بیش از 750 عنوان کتاب ،انتشار بیش از 850 نشریه از هشت نشریه تخصصی ، از جمله دین و رسانه ،حوزه های کودک و نوجوان رسانه ،خانواده رسانه ومجلات گوناگون دیگر،انتشار نشریه امواج شبهه که شبهاتی که از طریق ماهواره ها و شبکه های مجازی منتشر میشه به سمع و نظر شخصیت های طراز اول که در برنامه ریزی فرهنگی موثرند رسانده میشود.


وی ادامه داد: انتشار بیش از 300 عنوان تک نگار در حوزه بررسی واثار دینی یا فقه دینی، تولید بیش از 20000هزار دقیقه برنامه الگویی و مباحث دینی ،تولید 18 عنوان نرم افزار در راستای ماموریت های مرکز اعم از پبام اوران تاریخی که در خصوص فرقه های ارتباطی بود، برگزاری بیش از 250 نشست تخصصی علمی و 7 همایش هم اندیشی از دیگر فعالیت های صورت گرفته در این مرکز است.

حجت الاسلام نهاوندی خاطر نشان کرد:مجموعه ما به دو بخش گسترده مطالعات کاربردی و مطالعات بنیادی رسانه ای می پردازه به دنبال این است که، از ظرفیت های مهم حوزه استفاده شود تا بتواند از توانمندی ها ا استفاده و همچنین به روز رسانی، جهت گیری های رسانه ای و در نهایت مورد بهره برداری قرار بگیرد.
وی با توجه به این که این که فلسفه ی رسانه نداریم بر پایه چه چیز میخواهیم بنیاد های فکری را بنا کنیم، تصریح کرد: از جمله ها پروژه های مرکز پژوهش که درست فعالیت است، تدوین توضیح المسائل رسانه است، و همچنین سوالات به مراجع اعزام داده شده است.
دبیر کل اداره کل پژوهش اسلامی گفت:رسانه های جمعی باید در جهت تکامل انقلاب اسلامی در خدمت اشاعه فرهنگ اسلامی قرار گیرند و در این زمینه از برخورد سالم و اندیشه های متفاوت بهره مند شود و از اشاعه و ترویج خصلت های ضد اسلامی جدا پرهیز کنند.
 

کد خبر 597124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha