به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مهدی کاشانی نژاد، پژوهشگر برتر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، امروز (12 دی) در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر این دانشگاه گفت: یکی از مشکلاتی که متوجه دانشگاه هاست، این است که دانشجویانی تربیت می شوند که مهارتی برای فعالیت و کار در جامعه ندارند.
وی افزود: برای پر کردن این خلا باید به سمت دانشگاه های نسل سوم یا همان دانشگاه های کارآفرین حرکت کرد.
این پژوهشگر بیان کرد: نرخ بیکاری در کشور حدود 10 تا 12 درصد است اما این شاخص بین فارغ التحصیلان دانشگاهی به 34 درصد می رسد که نشان می دهد باید در این بخش و سیاست ها و برنامه ریزی ها تجدید نظر کرد.
وی گفت: از سویی دیگر براساس آخرین آمارها، 42 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه نیز به دنبال شغل های اداری هستند برای همین است که دانشگاه ها نیز باید به مقوله اشتغال ورود کنند، هرچند که معتقدیم برای ایجاد شغل های جدید، بخش های زیادی باید همکاری و هماهنگی داشته باشند.
کاشانی نژاد اظهار کرد: در گذشته تصور براین بود که ورودی دانشگاه ها مانند قیفی است که ورود به آن به سختی اتفاق می افتد اما فارغ التحصیل شدن خیلی راحت است اما حالا با وجود دانشگاه های غیرانتفاعی، این قیف تبدیل به استوانه شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه دانشگاه ها بتوانند افراد را برای داشتن شغل آماده کنند باید آنها را با کارآفرینی و مهارت های مختلف آشنا کنند.
نظر شما