به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حسین خوش آیند امروز (۱۵ دی)به خبرنگار رسانه های گروهی گفت: توان افزایی مهارتی افراد در تحقق اقتصاد مقاومتی حائز اهمیت است.
وی اظهار داشت: در راستای اجرای آموزش های فنی و حرفه ای در سکونت گاههای غیر رسمی استان ۳۴ هزار و ۵۲۸ نفر ساعت آموزش های مهارتی به متقاضیان ارائه شده و 154 نفر از ساکنین این مناطق آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفتند که این مهم زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی و رفع بیکاری در بین جوانان خواهد بود.
وی افزود: آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای را 43 نفر از برادران و 111 نفر از خواهران ساکن سکونت گاههای غیر رسمی فرا گرفتند و از این طریق توانمند شدند .
خوش آیند تصریح کرد: رشته های آموزش داده شده در سکونت گاه های غیر رسمی شامل کابینت سازچوبی درجه 2، سوخت نگار چوب و نی، مهارت های ساده زیستن، نصب دزدگیر و دوربین مداربسته، مشبک کار درجه 2، دوزنده کیف چرمی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای با اشاره به نقش آموزش های فنی و حرفه ای در اشتغال زایی جوانان فاقد مهارت عنوان کرد: همفکری، تعامل و همکاری دستگاه های متولی، توانمند سازی اقشار جامعه به ویژه قشر محروم دراشتغالزایی به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه تنها راه حل معضلات حاشیه نشینی و بیکاری است .
نظر شما