به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیتالله مظاهری در این دیدار با ابراز خرسندی از تأسیس دانشکدۀ اهلبیت، ترویج معارف اهلبیت(ع) را امری مقدس و ارزشمند و ضروری دانست و تصریح کرد: معرفی تعلیمات و معارف اهلبیت (ع) در عرصۀ بینالمللی و به شیوههای نوین دانشگاهی، نیاز امروز بشریت است و باید با پشتوانۀ علمی و مالی بسیار قوی انجام شود.
وی در این زمینه افزود: اساتید و متصدیان دانشکدۀ اهلبیت(ع) لازم است علاوه بر برخورداری از تعهد و سابقۀ اخلاقی مناسب، تخصص کافی در زمینۀ علوم اسلامی و معارف شیعی داشته باشند تا بتوانند به صورت شایسته به ترویج معارف اهلبیت(ع) بپردازند.
آیتالله مظاهری در ادامۀ بیانات خود، با اشاره به لزوم تلاش هرچه بیشتر برای اسلامی شدن دانشگاهها و حاکمیت مبانی انسانساز دینی در مراکز علمی و آموزشی، تأسیس دانشکدۀ اهلبیت را گامی بلند در این زمینه ارزیابی کرد و تطبیق امور و مسائل جاری در این دانشکده با موازین اسلام و تشیع را ضروریتر از سایر مراکز دانشگاهی برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که دانشکدۀ اهلبیت(ع) به منظور تبیین معارف اهلبیت عصمت و طهارت(ع) تأسیس شده است باید همۀ امور جاری در آن و طرز رفتار مدیران، اساتید و دانشجویان آن دانشکده مطابق با دستورات و سفارشهای قرآن و عترت و مورد رضایت حضرات معصومین(ع) باشد.
آیتالله مظاهری ضمن ابراز نگرانی از برخی مظاهر فساد اخلاقی، عقیدتی، فرهنگی و سیاسی در جامعه از جمله در برخی دانشگاهها، برنامهریزی و دقت برای جلوگیری از ورود آن مفاسد در دانشکدۀ اهلبیت را بسیار ضروری ارزیابی کرد و افزود: در دانشکدۀ اهلبیت باید گناهان اخلاقی نظیر اختلاط زن و مرد، بدحجابی و بیعفّتی راه نیابد و همچنین از گناهان سیاسی، سیاست بازی، افکار و اعمال جناحی به شدت پرهیز شود.
رئیس حوزه علمیه اصفهان خلوص نیت را عامل موفقیت در همۀ امور به خصوص امور معنوی دانست و تصریح کرد: در حالیکه سراسر قرآن کریم، موعظه و پند اخلاقی است، خداوند متعال اساسیترین موعظۀ خود را در قرآن، رعایت اخلاص بر میشمارد، از اینرو ترویج معارف اهلبیت(ع) باید با خلوص نیت انجام شود و هیچ هدفی به جز نشر معارف قرآن، عترت و تبلیغ تشیع در نظر متصدیان دانشکدۀ اهلبیت(ع) نباشد تا علاوه بر ریشهدار شدن و تأثیرگذاری، این دانشکده سرمشق سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شود.
به گزارش روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله مظاهری، در ابتدای این دیدار دکتر رامشت، رئیس دانشگاه اصفهان و دکتر امیرحسین بانکی، سرپرست دانشکدۀ اهلبیت، گزارشی از نحوۀ تأسیس و اهداف این دانشکده ارائه کردند.
گفتنی است، دانشکدۀ اهلبیت با اهداف معرفی اهلبیت(ع) در عرصۀ بینالمللی و استخراج مبانی علوم انسانی از معارف اهلبیت(ع) در دانشگاه اصفهان تأسیس شده است و در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرد.
پایان پیام/
نظر شما