کاهش ۳۵ درصدی تصادفات نتیجه استفاده از دوربین های کنترل سرعت

خبرگزاری شبستان: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان اظهار کرد: استفاده از دوربین های کنترل سرعت و ثبت تخلفات تاثیر بسزایی در کاهش تصادفات به میزان ۳۵ درصدداشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سرهنگ قاسم قدرتی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان، امروز(15 دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: با توجه به اینکه در 9 ماه گذشته 22 درصد از تصادفات فوتی ناشی از سرعت غیر مجاز بوده، انتظام بخشی به ترافیک و نصب دوربین های مداربسته در اولویت کاری قرار گرفته است.

 

وی با اشاره به ضرورت نصب دوربین ‌های کنترل سرعت و نقش این دوربین ها در کنترل نظم ترافیکی و کاهش تصادفات، افزود: در گذشته استفاده از نیروی انسانی برای کنترل ترافیک به عنوان یک اصل در دستور کار قرار داشت اما امروز به واسطه وسعت راه‌ ها، افزایش جمعیت و خودروها دیگر کنترل به شکل سنتی جوابگو نیست و نیازمند استفاده از ابزار کنترلی و وسایل و تجهیزات به روز هوشمند کنترل هستیم.

 

افزایش فعالیت دوربین های ثبت تخلف در اهواز

قدرتی با اشاره به فعال بودن 47 دوربین ثبت تخلف سرعت، 67 دوربین نظارتی، پنج دوربین پلاک خوان و یک دوربین عبور از چراغ قرمز در اهواز، اذعان داشت: این دوربین‌ ها به سیستم اجرائیات راهور ناجا متصل هستند و به محض مشاهده تخلف می ‌توانند سرعت راننده را ثبت و سوابق را به راهور ناجا ارسال کنند تا نسبت به جریمه و ثبت نمره منفی اقدام شود.

 

وی به نتایج مثبت حاصل از استفاده این دوربین ها اشاره کرد و گفت: در سال 1384 بالغ بر 28 هزار نفر کشته در تصادفات رانندگی داشتیم که امروز این رقم به کمتر از 17 هزار نفر رسیده و تصادفات کاهش 35 درصدی نشان می دهند.

 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان با بیان اینکه این آمار نیز در شأم مردم جمهوری اسلامی ایران نیست اضافه کرد: همکاری همه دستگاه های اجرایی به منظور کاهش تصادفات رانندگی ضرروی است و باید از ساز و کارهای موجود استفاده و ترافیک را به نحو شایسته ای برای مردم کنترل کنیم.

 

وی به نحوه فعالیت دوربین های مداربسته ثبت تخلف و قابلیت های آنها، اشاره کرد و ادامه داد: این دوربین ها سرعت بالای 30 کیلومتر فراتر از حد مجاز را به ثبت رسانده و تا 30 کیلومتر فراتر از حد مجاز60 هزار تومان جریمه اعمال می شود.

 

قدرتی خاطر نشان کرد: جریمه بالای 30 کیلومتر بیشتر از حد مجاز پنج نمره منفی برای خودروهای شخصی و 10 نمره هم برای خودروهای عمومی به ثبت می رساند و از سویی تخطی بالاتر از 50 کیلومتر از حد مجاز سرعت 2 میلیون ریال جریمه نقدی و 10 امتیاز منفی برای خودروهای شخصی و 15 نمره منفی برای خودرهای عمومی در پی خواهد داشت.

 

وی تصریح کرد: همچنین اگر در فاصله بین دو دوربین سرعت غیرمجاز راننده محرز شود به طوری که وسیله نقلیه زودتر از ساعت میانگین به دوربین بعدی برسد، باز هم جریمه برای وی ثبت می شود.

 

کاهش تخلفات رانندگی در اهواز

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان با بیان اینکه در آبان ماه امسال 210 هزار و 675 فقره ثبت تخلف به وسیله دوربین های کنترل سرعت در اهواز صورت گرفته، اضافه کرد:. همچنین در ماه گذشته نیز 140 هزار و 143 فقره تخلف ثبت شده است.

 

وی ادامه داد: طی 15 روز گذشته نیز 37 هزار و 225 فقره تخلف به وسیله دوربین های ترافیکی در اهواز ثبت شده که این رقم  نسبت به دو ماه قبل یک سوم کاهش نشان می دهد.

 

قدرتی به نقش پررنگ استفاده از تلفن همراه در تصادفات اشاره کرد و گفت: 25 درصد تصادفات درون شهری خوزستان در 9 ماه گذشته ناشی از استفاده از تلفن همراه بوده است و براین اساس توصیه می شود استفاده از این وسیله در حین رانندگی کاملا کنار گذاشته شود.

 

وی همچنین با اشاره به ممنوعیت تردد در خیابان امام غربی اهواز، اظهار کرد: تصمیم گیری درباره ممنوعیت تردد در این خیابان بر عهده و کنترل شهرداری اهواز است به طوری که درب های ورود و خروج آن را شهرداری کنترل می کند.

 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خوزستان اذعان داشت: براین اساس مشکلات ممنوعیت تردد وسایل نقلیه به این خیابان باید توسط شهرداری اهواز پاسخ داده شود.

 

ضرورت استفاده از خودروهای عمومی در مرکز شهر

وی همچنین در خصوص کمبود پارکینگ در مرکز شهر، گفت: در اهواز با کمبود پارکینگ رو به رو هستیم و در این زمینه نیاز مردم به خوبی جواب داده نشده است که در حال حاضر استفاده از خودروهای عمومی و جمعی به عنوان یک راه حل، اولویت و ضرورت باید در دستور کار مردم قرار گیرد.

 

قدرتی خاطر نشان کرد: افرادی که در برخی مکان ها از جمله هسته مرکزی شهر اقدام به دریافت وجه در ازای جای پارک خودرو می‌ کنند پارکبان نیستند بلکه نگهبان‌ های محله هستند که برای پیشگیری از سرقت و حفظ امنیت اموال مردم فعالیت می کنند.

 

کد خبر 599384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha