«بسیج سازندگی» الگوی موفقی برای تمامی کشورهای مسلمان جهان

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان بسیج سازندگی استان البرز معتقد است، متناسب با اثر بخشی سازمان بسیج سازندگی و ظرفیت بی بدیل آن در مناطق کم برخوردار و دورافتاده «بسیج سازندگی» می تواند الگوی موفقی برای تمامی کشورهای مسلمان جهان تلقی شود.

علی ترکاشوند، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان البرز در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، در خصوص این پرسش که همواره بر لزوم بسیج سازندگی تاکید شده است، از نقطه نظر شما اهمیت بسیج سازندگی و شاکله وجود آن چیست؟ اظهار کرد: بدون شک اثربخشی بسیج سازندگی و اهمیت آن به عنوان یک ظرفیت عظیم در مناطق کم برخوردار و دورافتاده میهن عزیزمان پوشیده نیست و همیشه یادآور فرهنگ انقلابی است، که تداعی کننده جهاد سازندگی اوایل انقلاب اسلامی است.

 

این مسئول ادامه داد: بسیج سازندگی به عنوان یک یادگار بزرگ از زمان جنگ تحمیلی خدمات عام منشاء اثر بوده است. این شعبه عظیم کار به تعبیر مقام معظم رهبری توانسته است در زمینه های عمران و آبادانی روستاهای دوردست و همچنین آموزش فنی و حرفه ای و مهارت آموزی و عرصه های بهداشت و درمان؛ کشاورزی، منابع طبیعی و ... بدون شک نقشی بی نظیر و بی بدیل داشته باشد و همواره شعار آن این بوده است، که بسازیم تا ساخته شویم.

 

مسئول بسیج سازندگی استان البرز در خصوص دومین پرسش با این عنوان که بسیج سازندگی شاخه های متعددی دارد، از جمله اردوهای جهادی، اقتصاد مقاومتی متناسب با این مطلب، جایگاه این سازمان در رشد و رونق این شاخه ها چگونه است، توضیح داد: آن زمان که هدف یک سازمان مشخص می شود، تمام نیروها تلاش خود را در مسیر تحقق آن هدف به کار می برند.

 

 

ترکاشوند افزود: لذا با توجه به اینکه همواره در طول انقلاب محرومان و قشر کم برخوردارتر که به تعبیر امام انقلاب ما ، انقلاب پابرهنگان و مستضعفان است، بسیج سازندگی تمام تلاش خود را خواهد کرد که رضایت خداوند متعال را به دست آورد و آن چیزی جز حفظ نظام اسلامی و بالابردن شاخص رضایتمندی از انقلاب اسلامی در میان آحاد مردم و خدمت به محرومین و روستانشینان دوردست نیست و هیچ لذتی نخواهد توانست جایگزین این توفیق الهی باشد، لذا در تمامی عرصه ها و شاخه هایی که جنس آن ها از نوع خدمت باشد و صلاح امت اسلامی و کشور عزیزمان فعالیت خواهد کرد.

 

این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که یکی از مباحث مرتبط با سازمان ها همکاری و تعاملات فی مابین است، از طرف ارگان بسیح سازندگی با دیگر ارگان ها چه ارتباط همسو و تعامل آمیزی صورت گرفته است؟ توضیح داد: امروز بسیج سازندگی با نام آشنای تمامی سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی است، از این رو خدمات با توان علمی و تخصصی آن برهیچ کس پوشیده نیست و همواره آن دسته از مدیرانی که خواسته اند به موفقیت های بیشتری در حوزه های کاری خود برسند از توان و ظرفیت بسیج سازندگی استفاده کرده اند.

 

وی توضیح داد: بسیاری از ارگان ها و نهادها از قبیل دانشگاه، علوم پزشکی، منابع طبیعی، آموزش و پرورش، محیط زیست، اداره جهاد کشاورزی، فنی و حرفه ای، سازمان تامین اجتماعی و ... تفاهم نامه و تعاملاتی وجود دارد، به عنوان مثال این سازمان در جهت کمک به ریشه کن کردن بی سوادی موفق ترین ارگان در میان ۲۵ دستگاه اجرایی استان توانست طی سال های ۹۴ تا ۹۵ بیش از ۴ هزار سوادآموز را تحت پوشش قرار دهد.

 

وی در خصوص این پرسش که یکی از مسائل بروز و حائز اهمیت در کشور ما بحث اشتغال زایی است، در این زمینه بسیج سازندگی چه نقشی می تواند داشته باشد؟ تصریح کرد: مبحث کارآفرینی و اشتغال همچنین رفع محرومیت در کشور پهناورمان ایران اسلامی و رسیدگی به معیشت و بهداشت جامعه بدون تردید از وظائف دولت است.

 

وی افزود: بسیج سازندگی که در سال ۷۹به امر رهبر معظم انقلاب اسلامی با هدف پر کردن خلاء های جهاد کشاورزی و جهاد سازندگی که در آن سال با هم ادغام شده بودند تشکیل شد.

 

ترکاشوند ادامه داد: به عنوان یک دستگاه اجرایی با هدف کمک به دولت با استفاده از نیروهای مردمی و بسیجی در مسیر کمک به مردم مناطق محروم، توانمندسازی جوانان و پرکردن اوقات فراغت آنان با فرهنگ کار و تلاش تشکیل شد .

 

این مسئول توضیح داد: انتظار می رود به جهت ثأثیر گذاری این سازمان و هم افزایی بیشتر دستگاه های اجرایی و مدیران استانی بدون هیچ گونه سیاسی کاری و فقط با هدف خدمت به این مردم که همواره ضامن تداوم انقلاب بوده اند، گام بردارند تا مورد رضایت خداوند متعال قرار گیرند.

 

استراتژی بسیج سازندگی پرکردن خلاء های موجود است، بفرمایید متناسب با ارتباط این سازمان با ارگان ها و نهادها در بخش مدیرتی شما چه ضرورت هایی برای همراهی این سازمان دیده می شود؟ همانطور که در بخش های قبلی عرض کردم حرکت خودجوش و مردمی که از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی شکل گرفته بود و به وجود آورنده جهاد سازندگی با آن همه خیر و برکات در سطح جامعه شده بود متاسفانه تصمیم برآن شد که این جهاد حذف شود. لذا به دستور رهبر معظم انقلاب جهت پر کردن این خلاء بزرگ دستور تشکیل بسیج سازندگی در سال ۷۹ صادر شد.

 

به گفته ترکاشوند، هدف از این بسیج استفاده از ظرفیت های مردمی و دلسوزان نظام در جهت اقتصاد شکوفا، کشوری امن و آباد و پایدار در تمامی شاخص های است.

 

پایان بخش صحبت های مسئول بسیج سازندگی استان البرز به آینده نگری وی در خصوص روند برنامه های این سازمان بسیج سازندگی اختصاص یافت و ایشان در خصوص آینده نگری نسبت به آینده سازمان بسیج سازندگی اظهار کرد: در آینده ای نه چندان دور این سازمان با کمک جوانان پرشور و نشاط، مومن و انقلابی امید واقعی را به دل تمامی مسلمانان جهان القاء خواهد کرد و این خدمات و برکات را به ضرورت یک خیزش مردمی شکل گرفته به تمامی کشورهای مظلوم جهان و تحت ستم ایادی استکبار جهانی صادر و به عنوان یک الگوی موفق در تمامی کشورها مطرح می شود.

 

کد خبر 599728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha