به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، زهرا احمدی پور، معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در نشست هماندیشی با معاونان و مدیران کل ستادی که در محل این سازمان برگزار شد، بابیان اینکه سیستم اداری پویا، سیستمی است که پیشاپیش اهداف و برنامهها را دستهبندی کند و نوآوری و خلاقیت داشته باشد گفت: سیستم پشتمیزنشینی یک آفت است.
احمدی پور گفت: این یک فرصت مغتنم است و باید از این فرصتها به نحو مطلوب استفاده کرد. تأکید من این است که آنچه باید در برنامهریزیها و سیاستها و اهداف سازمان پیگیری کنیم همان برنامههای موردنظر دولت یازدهم است.
برنامهها باید با تحرک و سرعت بیشتری دنبال شود
احمدی پور افزود: سیاستهای دولت تدبیر و امید در سازمان میراث فرهنگی پیگیری میشود که با توجه به تکالیفی مانند برنامه ششم توسعه و موضوع تحقق اقتصاد مقاومتی که بر عهده این سازمان است، این برنامهها باید با تحرک و سرعت بیشتری دنبال شود و بر اساس چشماندازی که تعریف کردهایم گامهای بلندتری برداریم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در ادامه به موضوع دستیابی به اهداف سند چشمانداز ۲۰ ساله نظام و افق ایران ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: با سرعت موجود که برنامهها در حال اجرا است، نمیتوانیم به اهداف این سند دست یابیم، بنابراین برای دستیابی به این سند یا باید سند تغییر کند که چنین چیزی امکانپذیر نیست یا باید سرعت برنامهها افزایش یابد لذا سرعت بخشیدن به برنامهها باید مورد توجه قرار گیرد و با تمرکز، دقت و سرعت بیشتری برنامهها را اجرایی کنیم.
استفاده از ظرفیت برون سازمانی
دکتر احمدی پور گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری این ظرفیت را دارد که علاوه بر استفاده از نیروهای درونسازمانی خودش بتواند از ظرفیت نیروهای برون سازمانی مانند انجمنهای میراث فرهنگی و دوستداران این حوزه نیز کمک و بهره بگیرد.
وی با بیان این که اصلیترین رسالتی که در سازمان داریم، تفکیک اهداف است تصریح کرد: ما دو وظیفه مهم در سازمان داریم یکی موضوع اجرای برنامهها است و دیگری تسهیل گری برای اجرای برنامهها و اهداف است که تحقق این مهم با تفکیک اهداف امکانپذیر است.
پشت میز نشینی آفت است
دکتر احمدی پور در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: یک نوع سیستم مدیریتی این است که پشتمیزنشین باشیم و این یک آفت است چراکه سیستم اداری پویا، سیستمی است که پیشاپیش اهداف و مسائل را دستهبندی کند ونوآوری و خلاقیت داشته باشد.
وی با بیان اینکه اگر دستگاهی این خصوصیت را نداشته باشد در تله مشکلات خودش گیر خواهد کرد افزود: باید بهجای موضوع محور، برنامه محور حرکت کنیم و از ظرفیتهایی مانند انجمنها به بهترین شکل ممکن بهره ببریم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در ادامه خطاب به معاونان و مدیران کل ستادی سازمان گفت: ما و شما اجزای این سازمان را تشکیل میدهیم و در قالب روانسازی برنامهها حرکت میکنیم و باید بتوانیم مسیری مشخصی را برای حرکت انتخاب کنیم تا این مسیر هموارتر باشد.
این مقام مسئول به اهمیت استفاده از ظرفیت نیروی انسانی درونسازمانی نیز اشاره کرد و گفت: باید بر اساس یک برنامهریزی مناسب از سرمایه انسانی موجود در داخل سازمان استفاده کنیم چراکه اگر همراهی نیروهای درونسازمانی نباشد نمیتوانیم نتیجه مطلوبی بگیریم.
دکتر احمدی پور افزود: در درجه اول آنچه میتواند در یک سیستم اداری موجب رضایت شود، کمک کردن همه برای تسهیل کارها است و در کنار آن قانونمندی و قانونمداری است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در ادامه افزود: موضوعاتی مانند تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، برنامه ششم توسعه و نوروز متفاوت ۹۶، سه موضوع مهمی است که در این سازمان با برنامهریزی دقیق در حال پیگیری است.
وی افزود: اعتقاد دارم هرچقدر ارتباط با نیروهای سازمان بیشتر شود میتوانیم از ظرفیت انسانی درون سازمان به شکل مناسبتری استفاده کنیم.
این عضو کابینه دولت تدبیر و امید در ادامه صحبتهای خود خطاب به معاونان و مدیران کل ستادی سازمان میراث فرهنگی گفت: یکی از موضوعاتی که باید بهصورت جدی به آن توجه داشت صرفهجویی در هزینهها است که بهعنوان یک اصل از سوی دولت مورد تأکید قرارگرفته است.
وی هم چنین به هجمهها علیه دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: هجمههای ناروایی علیه دولت صورت گرفته و شخص رئیسجمهوری با جدیت تمام از حیثیت سازمانی نهاد مجریه دفاع میکند، این تکلیف بر دوش تکتک ما است که همپای دولت بتوانیم از این حیثیت سازمانی جمعی خود دفاع کنیم چراکه مباحث مطرحشده علیه دولت که سندیت ندارد در حقیقت یک فرار روبهجلو از سوی عدهای برای پوشش اتفاقاتی است که افتاده بود. اگر بخواهیم در بدنه دولت فعالیت کنیم، باید از حیثت سازمانی خود دفاع کنیم.
دفاع از عملکرد دولت با شفاف سازی
معاون رئیسجمهوری افزود: هرچقدر به سمت شفافسازی حرکت کنیم به دفاع از عملکرد دولت بیشتر کمک کردهایم و دولت یازدهم را به عنوان نهادی که در سلامت اداری تلاش کرده است معرفی کنیم.
دولت با تعامل و گفتوگو مسائل مهم را در منطقه و جهان حل کرد
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در ادامه گفت: دولتی که در سختترین شرایط با تعامل و گفتوگو مسائل مهم را در منطقه و جهان حل کرد، امروز در درون کشور درانزوا قرارگرفته است درحالیکه عملکرد بسیار مناسبی داشته و برجام دستاورد مهم دولت یازدهم است که توانسته است فضای سرمایهگذاری را در کشور ایجاد کند.
اهمیت تصویرسازی مناسب از ایران
معاون رئیسجمهوری در پایان صحبتهای خود با اشاره به اهمیت تصویرسازی مناسب از ایران در دنیا برای جذب هرچه بیشتر گردشگران خارجی خاطرنشان کرد: تصویرسازی هایی که در دنیا مخابره میشود بر روی جذب گردشگران خارجی در ایران تأثیر میگذارد؛ بنابراین همه باید تلاش کنیم تا ایران را بهعنوان مقصد امن سفر معرفی کنیم.
در این نشست همچنین معاونان و تعدادی از مدیران کل ستادی نیز به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند و موضوعات مهمی مانند برنامه ششم توسعه، تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و نوروز متفاوت ۹۶ در این جلسه با حضور معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بررسی شد.
نظر شما