ضرورت تشکیل شورای امر به معروف در تمامی  ادارات گیلان

خبرگزاری شبستان:معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان با اشاره به اینکه نتیجه امر به معروف و نهی از منکر حفظ ارزش‌ها و دوری از زشتی‌هاست، گفت: در همه سازمان‌ها، ادارات، مناطق و محلات باید شوراهای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، جعفر شفیعی، معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان ظهر امروز(20 دی) در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر صومعه‌سرا در محل فرمانداری این شهرستان با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بحث امر به معروف مطرح شد و بزرگان بر ضرورت آن تاکید کردند، اظهار داشت: همه ما در زمینه امر به معروف و نهی از منکر خلائی احساس می‌کنیم.



وی با بیان اینکه بیش از 70 آیه قرآن کریم مربوط به موضوع امر به معروف است، افزود: در دین، قرآن و کلام معصومین(علیه‌السلام) موضوع امر به معروف با عظمت تمام مطرح شده است.



معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان، وجه تمایز امت اسلامی با دیگر امت‌ها را در امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: بحث امر به معروف در جامعه اسلامی جایگاه والا و با عظمتی دارد.



شفیعی با اشاره به اینکه اساس همه معروفات و فضایل، امر به معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: وقتی صحبت از امر به معروف می‌شود منظور جاری و ساری ساختن معروفی است که مغفول مانده است.



وی با اشاره به اینکه نتیجه و محصول امر به معروف و نهی از منکر حفظ ارزش‌ها و دوری از زشتی‌هاست، خاطرنشان کرد: پیامد عدم امر به معروف و نهی از منکر جابه‌جا شدن ارزش‌ها و ضد ارزش‌هاست.

 

معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان، موج عظیم بی‌حجابی در جامعه را نشان از باارزش شدن منکرات عنوان کرد و اظهارداشت: هم اکنون قانون امر به معروف تصویب شده و در اختیار ما قرار گرفته است.


مهمترین رکن قانون امر به معروف، تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر در همه شهرستان‌ها است
شفیعی با بیان اینکه مهمترین رکن سازوکار این قانون تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر در همه شهرستان‌ها است، افزود: عناصر مهمی همچون امام جمعه، رئیس اطلاعات، فرمانده سپاه، فرماندار و ... در این ستاد حضور دارند.



وی با بیان اینکه هر 2 ماه یک بار جلسه‌ این ستاد به ریاست امام جمعه برگزار می‌شود، گفت: در همه سازمان‌ها، ادارات، مناطق و محلات باید شوراهای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شود.



معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان با تاکید بر اینکه تذکر لسانی وظیفه عامه مردم است، تصریح کرد: در امر به معروف همانطور که توصیه دین است، باید حرمت افراد حفظ شود.



شفیعی با بیان اینکه کار ما مبتنی بر مهربانی و رعایت ادب است که لازمه آن آموزش می‌باشد، خاطرنشان کرد: هر اداره و سازمان باید هر سال 3 معروف و 3 منکر را برای توسعه معروفات و زدودن منکرات دنبال کند.



وی با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش گروه امر به معروف به اسم گروه «یادآوران» در حال فعالیت است، اظهارداشت: هر 100 دانش‌آموز یک گروه 10 نفره تشکیل می‌دهند و برنامه‌ها امر به معروف و نهی از منکر را در آنجا عملیاتی می‌کنند.



معاون فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان با بیان اینکه تا کنون بیش از 70 سازمان در گیلان شورای امر به معروف تشکیل داده‌اند، افزود: در حوزه مردمی آمران به معروف و ناهیان از منکر به «طلایه‌داران معروف» معرفی می‌شوند.


شفیعی با اشاره به اینکه گروه‌های مردمی شامل محلات، مساجد، اصنفا، تشکل‌های دینی، مذهبی و سیاسی و ... هستند، گفت: 105 گروه سهم شهرستان صومعه‌سرا است که در مساجد، محلات و اصناف سازماندهی شوند.

کد خبر 600511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha