به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در مراسم افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان هرمزگان با بیان اینکه کسی دچار توهم نشود که در گذشته مردم کتابخوان بودند و حالا نیستند، گفت: در دوران رژیم منحوس طاغوت هیچ گاه این گونه کتاب در اختیار مردم قرار نمی گرفت.
وی با ذکر این نکته که کتابخوان داریم اما کتاب نیست، این پرسش را مطرح کرد که آیا برای سنین مختلف به ویژه کودک و نوجوان کتاب تهیه کرده ایم و یا قرآن و نهج البلاغه را به طور قابل فهم برای نسل های مختلف ارائه داده ایم.
آیت الله نعیم آبادی با اشاره به اینکه هیچ کس نمی تواند قرآن را تفسیر کند، اظهار داشت: من طلبه تنها می توانم مباحث فقهی، ادبی و اصولی قرآن را تفسیر کنم؛ از این رو وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید یک مجموعه ای از قویترین نیروهای همه گروه ها نظیر علمی، ادبی، تاریخی، روانشناسی، جامعه شناسی و ... را گردهم آورد تا هر فرد بنا به رشته خود به تفسیر قرآن اقدام کنند.
وی در ادامه ضمن تسلیت هفتمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی از همه فعالان حوزه فرهنگی به ویژه قرآنی کشور خواست که چهره این عالم فقید در بُعد فلسفی، قرآنی و علمی را معرفی کنند.
امام جمعه بندرعباس افزود: کار قرآنی هاشمی از زندان آغاز شد و وجود 55 اثر مکتوب در کارنامه این سیاستمدار قوی بیانگر این است که او همزمان با سیاسی بودن چهره قرآنی نیز بود.
وی اضافه کرد: آثار فردی و جمعی این فقید قریب به 100 جلد کتاب است و آن روزی که بحثی از فلسطین نبود ایشان کتاب فلسطین را نوشت و با کتاب «امیرکبیر»، جامعه را آگاهی داد.
گفتنی است؛ چهاردهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان هرمزگان، دوازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت و سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال از ٢٦ دی ماه تا دوم بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های هرمزگان واقع در سه راه جهانبار با تخفیف ٣٠ درصد میزبان دوستداران فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.
نظر شما