به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، فاطمه سلیمی مدیر اداره آموزش سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد امروز( ۲۷ دی) در نشست خبری تشریح برنامه های دومین جشنواره مادران قصه گو در مشهد گفت: اگر می خواهیم تغییری را در فرهنگ جامعه ایجاد کنیم باید از کودکی شروع نماییم و برای این تغییر باید روش های مختلفی را آزمود که قصه می تواند قالب های مثبت را در کودک نهادینه کند.
وی با اشاره به اینکه : قصه گویی به عنوان یک ابزار تربیتی در اختیار مادران است، اظهار داشت: مخاطب جشنواره مادران قصه گوی مشهد مادرانی بالقوه و بالفعل، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها هستند که در دو بخش آموزشی و رقابتی شرکت خواهند کرد.
مدیر اداره آموزش سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد ادامه داد:در بخش اول این جشنواره همایش ضرورت قصه گویی در بحث تربیت فرزند داریم، در بخش دوم سه جلسه پیرامون محتوای قصه گویی و در بخش سوم که گارگاه های قصه گویی است که نحوه استاده از کمترین و ساده ترین ابزار را در قصه گویی آموزش می دهد.
سلیمی با اشاره به اینکه ۱۷ فرهنگسرا و ۱۳ منطقه شهرداری حلقه ارتباطی بین ما و مردم هستند، ادامه داد:کسانی مه ادبیات عامیانه دارند می توانند فایل صوتی قصه خود را حداکثر ۱۵ دقیقه بر روی سی دی یا از طریق کانال تلگرام برای ما ارسال کنند ضمن اینکه قصه گویی با لهجه و در مورد هویت مشهد، رسومات گذشته و خانواده های مدافع حرم برتری دارند.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود در این دوره ۱۵ هزار نفر شرکت کننده داشته باشیم، بیان کرد:ثبت نام این دوره جشنواره از امروز آغاز شده و اجرای برنامه ها هم از هفته آینده آغاز می شود همچنین اختتامیه این جشنواره در اسفندماه برگزار خواهد شد.
نظر شما