به گزارش خبرگزاری شبستان از ساری، اسماعیل حسن زاده، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مرکز مازندران امروز(28دی) در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساری ضمن تسلیت رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی عنوان داشت: فقدان این استوانه نظام جبران ناپذیر است.
وی با بیان اینکه بایستی یک شیوه نامه، مقدمه و پیشگفتار از اهداف شورای فرهنگ عمومی استخراج و دراختیار اعضا قرار گیرد تا با مطالعه و ارائه راهکار وارد جلسه شوند، افزود: به جهت نداشتن دستورالعمل و شیوه نامه، کارهای این شورا به صورت متحدالشکل و جزیره ای درحال برگزاری است.
حسن زاده با تاکید اینکه افزایش آگاهی مردم در رابطه با مشکلات حوزه فرهنگ برای یافتن راه های برون رفت از این معضل مورد توجه این شورا باشد، گفت: تبلیغات صدا و سیما از عمده ترین مشکلات جامعه امروز در ابتلا به تجمل گرایی بشمار می رود.
وی با بیان اینکه ورود تکنولوژی به خانه ها موجبات تجمل گرایی را فراهم نموده، اظهار داشت: دست یافتن به تکنولوژی روز حق طبیعی مردم است اما نباید به جهت استفاده از تکنولوژی روز دچار اسراف و تجمل گرایی شویم.
حسن زاده خواستار برگزاری دوره های آموزش خانواده و سبک زندگی اسلامی ایرانی با حضور کارشناسان فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها به میزبانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساری شد.
وی همچنین افزود: بایستی کلاس های آموزشی دوری از تجمل گرایی و معایب این آفت عصر حاضر ویژه مربیان پرورشی به همت آموزش و پرورش نواحی یک و دو ساری برگزار شود.
حسن زاده با اشاره به ظرفیت حوزه های مقاومت در شهر و روستاهای مرکز استانٰ خواستار برگزاری دوره های سبک زندگی اسلامی ویژه بسیجیان شد.
پناهی، نماینده دادگستری ساری در این جلسه عنوان داشت: رأس امور اگر مسئولین و صدا و سیما یک زندگی ایلامی داشته باشند آن وقت می توان از مردم جامعه انتظار دوری از تجمل گرایی را داشت.
وی، قانون گریزی را یکی از معضلات جامعه امروز دانست و گفت: ماهواره، اعتیاد و بیکاری از مهمترین مقدمات طلاق زوجین است که باید راهی برای کاهش آمار طلاق در جامعه اسلامی بافت.
پناهی با بیان اینکه کشورهای تولید کننده فضای مجازی برای استفاده از شبکه های اجتماعی به اندازه ایران آزادی عمل ندارند، اظهار داشت: بدون قانون گذاری در حوزه فضای مجازی نمی توانیم با برگزاری هیچ کلاس اخلاقی نمی توان جلوی آسیب های ناشی از استفاده بی رویه و بدون قانون از اینترنت را بگیریم.
علی زیبافر، رئیس بنیاد شهید شهرستان ساری در این جلسه از برگزاری دوره های آموزشی برای چگونگی مقابله با آسیب های فضای مجازی، ویژه ایثارگران خبر داد و گفت: به جهت تاثیرپذیری دانش آموزان از مدرسه و معلمین می طلبد آموزش و پرورش بصورت جدی درحوزه کاهش آسیب های فضای مجازی ورود پیدا کند.
وی خواستار استفاده از فکر و اندیشه علمای شهر و کارشناسان دانشگاهی که در حوزه آسیب های فضای مجازی فعالیت دارند جهت پویایی جلسات شورای فرهنگ عمومی ساری شد.
حامددیانی، رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک ساری در این جلسه با اشاره به اهمیت نقش صداو سیما در کاهش آسیب های فضای مجازی، ابراز گله مندی خود از عدم حضور صدا و سیما مرکز استان در این جلسه را اعلام نمود.
وی با بیان اینکه کار فرهنگی فعالیتی تدریجی است، گفت: نمی توان فرهنگ را تزریق کرد و برای تربیت فرزندان ابتدا باید خانواده های تغییر کنند.
دیانی با تاکید اینکه اگر خانواده ها نقش خویش را بدرستی عمل کنند آنگاه فرزندی که از این خانواده وارد جامعه شود بزهکار نمی شود و از هوش اجتماعی نرمالی برخوردار خواهد بود.
به گزارش شبستان، تقویت و ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی براساس منویات رهبری(دامت برکاته)، راهکارهای تقویت ارزش های اخلاقی در جامعه جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مبارزه با تجمل گرایی و مظاهر فرهنگ غرب دستور کار دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساری بوده است.
نظر شما