به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، با اشاره به اینکه در طول تاریخ بشر پیامبران زیادی برای هدایت انسان ها بر روی زمین مبعوث شده اند، تصریح کرد: مردم در برابر این انبیاء الهی سه رویکرد را در پیش گرفتند؛ عده ای ایمان آوردند، عده ای منکر شدند و عده ای نیز در شک و تردید ماندند.
وی با اشاره به اینکه در خصوص امام زمان(علیه السلام) نیز این سه حالت پیش آمد، بیان کرد: برخی موضوعات، ضروری دین نیست و شک و تردیدش به اعتقادات و دین ضرر نمی زند، اما اگر کسی به مهدویت عقیده نداشته باشد اعتقادات و اصول دینش ناقص است.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: مبانی بسیاری از مسلمانان در اصول دین و اعتقادات ضعیف است و یک دلیل آن عدم مطالعه است و این در حالی است که بسیاری از مردم چند ساعت از وقت خود را در روز به فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی اختصاص می دهند. شبکه های اجتماعی در حال سست کردن پایه های عقیدتی جوانان هستند و خانواده ها باید به این موضوع حساسیت داشته باشند.
دکتر رفیعی با تاکید بر اینکه اگر اعتقادات قوی باشد هیچ باد و طوفانی نمی تواند آن را از ریشه دربیاورد، بیان کرد: اعتقاد باید بر اساس تحقیق و ایمان قلبی باشد که در غیر اینصورت با کوچکترین نسیمی از مسیر منحرف می شود.
وی با بیان اینکه موضوع نبوت و امامت مکمل یکدیگر و مانند دو بال یک پرنده هستند، گفت: کسانی که در اسلام بال نبوت را شکستند و فقط میخواستند با بال نبوت پرواز کنند زمین خوردند.
استاد حوزه علمیه، انتظار فرج را از ویژگی های شیعیان واقعی عنوان کرد و گفت: امام صادق(علیه السلام) فرمودند هر کس دوست دارد از اصحاب امام زمان(علیه السلام) باشد باید تقوا و حسن خلق داشته باشد.
دکتر رفیعی در پایان خاطرنشان کرد: اعتقاد به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) و حضور ایشان از ویژگی های بارز مکتب تشیع است، ایشان لنگر زمین و آسمان هستند و مشکلات شیعیان را مستقیم و غیر مستقیم حل می کنند.
نظر شما