به گزارش خبرنگار کتاب شبستان، کتاب حاضر مجموعه ای متشکل از هشت داستان کوتاه به قلم نویسنده ی آمریکایی و برنده ی جایزه ی پولیترز؛ «جویس کرول اتس» است که به انتخاب و ترجمه ی «علی قانع» در قالب کتاب پیش رو منتشر شده است.
گفتنی است داستان های این مجموعه هریک بین سی تا چهل صفحه هستند و در همه ی آن ها نویسنده به مفاهیمی ذهنی چون نگاه انسان تنهای معاصر به درون خود پرداخته است.
عناوین برخی از داستان های مجموعه ی «جایزه بگیر» عبارت اند از: «زارلند» ،«بونوبو ماما» ،«منشور اخلاقی»، «گواهی انحصار وراثت» ،«ضرب و شتم» ، «اورانوس» ،«بابای گمشده» و...
از پشت جلد کتاب «جایزه بگیر» می خوانیم:
«نمی دانم روح وجود دارد یا نه، به درون خود نگاه می کنم مثل نگاه کردن به درون چاهی قدیمی که هر لحظه امکان ریزش دیواره هایش وجود دارد. ممکن است تعادلت را از دست بدهی و بیفتی و هیچ ابی هم در چاه وجود نداشته باشد که نجاتت دهد... آهای؟ آهای؟ کسی اونجاست؟.....»
«جویس کرول اُتس» نمایشنامهنویس، شاعر و رماننویس اهل ایالات متحده آمریکا است که در سال 1938، در خانوادهای کارگری بدنیا آمد. وی اولین کتابش را سال 1963 منتشر کرد. اُتس بیش از پنجاه کتاب در زمینههای مختلف ادبیات داستانی، شعر، فیلمنامهنویسی و ادبیات نمایشی، ادبیات کودک و نوجوان و نقدهای ادبی نگاشته و جوایز مختلفی چون جایزه ملی کتاب آمریکا، پولیتزر، پِن و... را نیز از آن خود کرده است. از اتس تاکنون رمانهایی همچون «سیاهاب»، «جانورها»، «دختر سیاه، دختر سفید» و چندی دیگر، به همراه تعدادی داستان کوتاه به فارسی ترجمه شده است.
کتاب «جایزه بگیر» را انتشارات نگاه در قطع رقعی، جلد شومیز ، 280 صفحه و بهای 17 هزار و 500 تومان برای دومین بار تجدید چاپ کرده و به بازار کتاب فرستاده است.
نظر شما