پژمان اکبری، مدیر عمرانی دانشگاه پیامنور استان لرستان به خبرنگار شبستان گفت: جداسازی فضاهای فرهنگی دانشگاهها از فضای آموزشی ضروری است.
وی افزود: پیوست فرهنگی پروژههای عمرانی دانشگاهها باید در قالب ایجاد مجتمعهای فرهنگی عملیاتی شود.
اکبری، احداث کتابخانه و نمازخانه در فضاهای آموزشی را به دلیل ازدحام جمعیت و سر و صدا موجب برهم خوردن تمرکز بهره برداران از این فضاها دانست و بیان داشت: بهتر است این گونه فضاها در قالب مجتمعهای فرهنگی و به طور مجزا احداث شوند.
وی با اشاره به اینکه برای ساخت نمازخانه و کتابخانه در فضای آموزشی باید از اعتبارات عمرانی- آموزشی هزینه شود، تصریح کرد: ضرورت دارد که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعتبارات مربوط به اجرای پیوست فرهنگی را در اختیار دانشگاهها قرار دهد و یا از محل منابع انسانی تامین شود.
اکبری به پروژه عمرانی آموزشی در دست ساخت دانشگاه پیام نور لرستان در شهرهای بروجرد، پلدختر، نورآباد ازنا، خرم آباد و کوهدشت اشاره کرد و افزود: اجرای پیوست فرهنگی این مراکز شامل مسجد و کتابخانه هر یک به مساحت 300 متر در داخل فضای آموزشی در حال انجام است که 30 درصد اعتبارات آموزشی یعنی اعتباری بالغ بر 500 تا 300 میلیون تومان را به خود اختصاص می دهند و این اعتبار نیز مربوط به احداث فضای آموزشی است.
وی خاطرنشان کرد: تنها دو مجتمع فرهنگی شامل مسجد و کتابخانه هر یک به مساحت 200 مترمربع در شهرهای الیگودرز و الشتر با اعتبار 440 میلیون تومان در دست احداث است.
مدیر عمرانی دانشگاه پیام نور لرستان اظهار کرد: در حال حاضر رویکرد دولت یک رویکرد فرهنگی است و اعتبارات خوبی نیز به این حوزه اختصاص داده، بنابراین بهتر است که پیوست فرهنگی به صورت پکیج جداگانه از ساختمان های آموزشی و در قالب مجتمع های فرهنگی طراحی و اجرا شوند و اعتبارات آن نیز از بودجه های فرهنگی تخصیص پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما