به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حبیبالله بوربور رئیس هیات مدیره جامعه خیرین کشور و معاون وزیر دادگستری ظهر امروز در نخستین همایش بزرگداشت و تجلیل خیرین حوزههای علمیه خواهران كه در تالار آدینه برگزارشد با اشاره به اینكه حوزههای علمیه خواهران در اصل حلقه اتصال دین و خانواده میباشد اظهار داشت: بسیار خوشحال هستیم كه این همایش همزمان با میلاد حضرت زینب(س) در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: ایران و نظام جمهوری اسلامی ما از ریشه حوزهها تقویت میشود، امروز دنیا كفر به دنبال ضربه زدن به انقلاب و كانون خانواده است، به همین منظور باید توجه كرد كه حوزههای علمیه خواهران توانسته توان دینی و معرفتی زنان خانواده را بالا ببرد، در واقع آنچه مقام معظم رهبری به عنوان شبیخون فرهنگی از آن یاد میكنند توسط حوزه خواهران در حال ایمنسازی است.
معاون وزیر دادگستری تاكید كرد: جمعیت خواهران در حوزههای علمیه ما كم است، باتوجه به جمعیت 40 میلیونی بانوان این رقم خیلی پایین است، در حال حاضر ما 500 مدرسه و 80هزار طلبه خواهر بیشتر نداریم، ما در این راستا به دنبال افزایش جمعیت حوزهها از طریق دانشگاههای كشور هستیم.
بوربور یادآور شد: البته یكی از مشكلات موجود این است که ما در برخی از دانشگاهها، حدود ۷۰درصد فارغالتحصیل خانم داریم اما در این شرایط اگر نتوانیم برای این عده شغل و شرایط اجتماعی مناسب فراهم کنیم مشکلات بسیاری برای جامعه پیش خواهد آمد، در همین زمینه یکی از راههای تضمین آینده جامعه به کارگیری این دانشجویان در آموزش دینی است.
وی افزود: در عصر امروز که تهدیدات زیاد است ما باید از آنها به عنوان فرصت استفاده کنیم، دنیا امروز در همه مسائل در حال برنامهریزی است، در مقابل ما نیز در رابطه با این تهدیدات باید برنامهریزی داشته باشیم، در این راستا درخواست ما از مجمع خیرین این است که در جهت اولویتها حرکت کنند، در شرایط فعلی اولویت ما توسعه نرمافزاری و سختافزاری حوزههای علمیه خواهران کشور است.
رییس مجمع خیرین کشور در پایان گفت: در رابطه با حوزه علمیه خواهران اولین گام ما تقدیر و تجلیل از خیرین است، در وهله بعدی با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر اسلامی کردن فضای شهر در نظر داریم سه خصلت کارایی، زیبایی و مانایی را در ساخت و ساز حوزه به کار گیریم.
نظر شما